Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Obóz bandytów
Simon:
Zawsze grając w G1 zastanawiam się w jakim celu został stworzony obóz bandytów (obok trola)?
Może nie byłoby nic w tym dziwnego, gdyby nie to, że herszt bandytów ma imię, a w związku z tym powinien pełnić jakąs rolę w grze, ale ja z niczym takim się nie spotkałem. Dodatkową ciekawostką jest fakt, że goście z bimbrowni koło Nowego Obozu, po nastraszeniu ich strażnikami świątynnymi, uciekają właśnie do tego obozu...
Może to jest jakiś nie rozwinięty wątek przez twórców gry, a może jest jakiś wątek, tylko ja o tym nie wiem...?
Piszcie, proszę, co o tym sądziecie. Pozdr.
ÂŚlimaczek:
To raczej tylko taka ciekawostka niż jakiś wątek fabularny. Przeszedłem jedynkę 5x i nigdzie nie ma takiego questa który miałby z tym powiązanie, oprócz tego że ci którzy sami chcą tworzyć bagienne ziele tam uciekają.
Daedagor:
Hm... ja tez sie nadtym sie zastanawiałem i muszę przyznać, że to jest taka rzecz bo:
- na początku gry oni ciebie chca zabic
-a potem jak masz silniejszą postać to oni wszyscy uciekają jak ciebie zobaczą no i jest to dla mnie dziwne.
Nie wiem może jak sie zostaje szkodnikiem to moze mozna z nimi gadac. A moze sa oni myśliwymi i chcą zabić trolla ale nie mogą bo tam jest dużo goblinów.
Takie mam zdanie na ten temat.
Pozdro
Wrath:
Dla mnie PB wymyśliło sobie grupkę ludzi którzy nie chcieli zostać w żadnym obozie i założyli nowy który był malutki więc PB dała go jako ciekawostkę i niech tak zostanie
KARWO:
Dawno temu (z 3 lata) znalazłem taki opis jak iść do obozu bandytów ale sam nigdy nie próbowałem tego zrobić jaktoś chce to niech spoawdzi czy na prawdę to działa:
A więc, Zabijasz/bijesz Mordraga i karzesz uciekać.
Idziesz do Thorusa, od strony, gdzie jest Fisk, ten Cie zaczepia, że poszukuje pasera.
Idziesz do nowego obozu, sprzedajesz Sharkiemu zbroje (spodnie kopacza można dostać u Fiska,
przepaske u strażnika w SO, strój kreta od jednego gościa w Nowej Kopalni.
SPrzedajesz mu te zbroje i odkupujesz od niego wszystko. Mówi, że skończył mu sie towar,
więc proponujesz mu robote pasera. On Cie zaprowadza do Jacka (chyba tak ma na imie?)
i wraz z nim i dwoma szkodnkami idziesz do obozy bandytów.
Osobiście wydaje mi się ze to lipa ale zawsze można spróbować.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej