Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Obóz bandytów

<< < (3/9) > >>

Dark:
Z NPC w obozie bandytów nie da się nawiązać żadnego dialogu, i jak już mówili moi poprzednicy chyba miał to być jakiś dodatek i myślę, że była z tymi panami misja w starej wersji Gothica (demo na worldofgothic.com).

Jeśli chodzi o bandytów w jaskini nieopodal Nowego Obozu, to są oni ,,dodatkowymi dostawcami" dla obozu na bagnie, jest z nimi pewna poboczna misja, którą wydziela jeden z baalów (cor Kalom bodajże) misja jest oczywiście poboczna, a my musimy przekonać pseudo alchemików, komu powinni oddawać swoje ziele  

Slomek.16:
Nigdy się nad tym nie zastanawiałem.
Zawsze kiedy się tam zbliżałem atakował mnie z łuku strażnik na wieży strażniczej.
Mogłem się tam zbliżyć dopiero wtedy kiedy miałem zbroję z magicznej rudy i URIZIEL.
Wtedy nikt mnie nie atakował ale z ich przywódcą też nie mogłem porozmawiać.

Lees:
Według mnie obóz bandytów to niedokończony wątek PB.Być może dostałoby się tam parę questów,znaleść jakiś nauczycieli.Ten obóz jest tematem na mod lub patch.A to że Jacko i jego dwaj kumple idą do tego obozu to po prostu przypadek i nie ma co gdybać.

Casano:
Każda część Gothic'a wiąże się z bandytami. Myślę, że PB, dla urozmaicenia stworzyło taki obóz. Jednak uważam, tak jak BF, z również słyszałem, że do pierwszej części gry, miał powstać dodatek, na który szczerze mówiąc czekałem, no ale wiadomo jak się zakończyło...

Na pewno obóz ten miałby wpływ na dodatek, lecz niestety tak się niestało, i po prostu tak pozostało. Nie możemy nawiązać kontaktu gdyż, osobnicy odrazu nas atakują a to dla tego, żeby nie przekazali nam istotnych informacji, które miały być zawarte w dodatku.

Esgarot:
Ja myślę tak.

PB stworzyło owy obóz, bandytów bo(może) miał być w nim jakiś quest bądź coś bardzo podobnego. Myślę też że na początku były plany żeby obóz mógł przyłączyć Bezimiennego w swoje szeregi.
Bandyci mają pancerz szkodnika dlatego że są na równym poziomie, prezentują ten sam brak profesjonalizmu co szkodnicy.
Ale gdy od razu zbliżymy się do obozu to bandyci rzucają się na nas jak na ścierwojady,a przecież nic im nie zrobiliśmy.
Co do dodatku to nie byłem przekonany, dodatek pewnie wyszedł by wtedy kiedy Gothic I wogóle by się nie sprzedawał. Gdy Gothic I okazał się wielkim hitem to dodatku nie wprowadzono i teraz możemy się tylko domyślać co by było w dodatku.
Jest też prawdo podobieństwo że obóz zrobiony jest po to żeby nabić sobie trochę poziomu bądź trochę doświadczenia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej