Tereny Valfden > Zakończone wyprawy
Dwie sprawy
Samir:
Złodziej uniósł ręce do góry, ostatecznie się poddając.
- Hej, hej, spokojnie... Niech ci będzie. Mój towarzysz udał się do Kreciej Nory. Załatwia tam jakieś podejrzane interesy z orkami... - rozkasłał się na chwilę i rozmasował zranioną nogę, sycząc cicho pod nosem - Można się tam dostać przez kanały, wejście jest zaraz za Tawerną u Tomiego. Taki właz w ziemi. Dalej droga już prosta. Nie sądzę jednak by cię wpuścili - zaśmiał się cicho - To nie miejsce dla takich jak ty. A teraz zajmij się moją nogą!
Rengar:
-dzieki, w sumie to wiem już wszystko co chciałem. Została jeszcze tylko jedna sprawa, ostatnie życzenie Violet- stwierdził Watu wbijając katanę w miejsce przyrodzenia Fredrika, jednak nie poczekał aż się wykrwawi gdyż natychmiastowo wyciągnął ostrze które przeszyło jego prącie i szybkim sprawdym cięciem ciał w szyję.
Samir:
Frederik umarł, pozostawiając na tym ziemskim padole zaiste osobliwie zmaltretowane zwłoki.
Rengar:
Wejście było tuż przed moim nosem, kurwa. pomyślał wkurzony na siebie Watu po czym sprawdził po co chciał sięgnąć uprzednio Fredrik jeszcze kiedy żył.
Samir:
Watu jednak nic nie znalazł. Cokolwiek to było, jeśli tam w ogóle było, musiało zostać zapomniane. Został sam ze stygnącymi, wykastrowanymi zwłokami i zupełnie już zimnym ciałem zamordowanej uprzednio kobiety. Istny raj by dać upust swoim mroczniejszym żądzom.
Lub udać się do kanałów za tawerną u Tomiego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej