Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Wielki Bazar

<< < (3/17) > >>

Rengar:
Szybkim krokiem ruszyłem za dziewczyną. w sumie nie zależy mi na tym woreczku, najważniejsze jest wykonać zadanie.
Rood wierzy że sobie poradzę!
Przede wszystkim musiałem zapamiętać twarz dziewczyny, w przypadku kiedy nie udało by mi się jej złapać dzięki temu w przyszłości mógłbym ją rozpoznać.
Nie należało to jednak do prostych zadań, widziałem ją tylko przez ułamek sekundy, ale jej wzrok, to na pewno zapamiętam.

Rikka Malkain:
Jej postać była bardzo charakterystyczna. Nosiła wprawdzie zwykłe, proste ubrania, jednak oczy czarne jak dwa onyksy rzadko występował w parze z równie jasnymi włosami. Czarnooka blondynka, widząc że za nią podążasz, odepchnęła na bok jakiegoś człowieka tarasującego jej przejście i puściła się biegiem przed siebie.

Rengar:
Nie czekając aż całkiem ją zgubie rzuciłem się w pogoń. Mimo tego że było tłoczno wydawało się że dam sobie radę z ominięciem ich wszystkich.

Rikka Malkain:
Nie mogąc zgubić cię w tłumie, złodziejka postanowiła skręcić w jeden z bocznych zaułków. Na chwilę straciłeś ją z oczu.

Rengar:
Biorąc pod uwagę gdzie mi zniknęła to musi być gdzieś tu.
Staje przed zaułkiem aby zobaczyć czy to właśnie ten i co mnie może tam spotkać, tak aby nikt mnie nie zaskoczył i ruszam biegiem za uroczą blondynką.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej