Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Smoki

<< < (6/8) > >>

Rakbar Nasard:
Tak smoki są w Gothicu 3 ale troche mniejsze, słabsze i niegadające  .  Jak je pierwszy raz spotkałem to było moje takie ździwienie że myślałem że to jakiś posąg ale jak podeszłem do nich z bliska to zobaczyłem wielkiego powora. Wygląda nawet fainie tylko nie wiem czemu nie ma w G3 OKA INNOSA przecież go mieliśmy na Dworze Irdorath a teraz co z nim (niech nikt mi tu nie pisze że zastawił go na statku bo nie uwierze amulet nosi sie na szyji).

Pozdro dla wszystkich

Galeria_Ciastek:
Nie wierzycie? Wejdzcie na Gothic Site i w Galerii G3 dajcie Screenshoty, tam jest zdjęcie smoków. Mam je nawet na internaktywnej mapie.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bf42fdcd5c55907f.html
Nie grałem w Gothica, ale w piątek będę go miał jako nagroda za czerwony pasek. Byłem szczerze zdziwony kiedy się dowiedziałem, że w G3 są smoki. Myślałem, że będą u Beliara na piwie, a tu widac piwa zabrakło i poszły na Ziemie  

--- Cytuj ---oraz jednego na pustyni, ale już nie pamiętam dokładnie w którym miejscu.
--- Koniec cytatu ---
To jest na wschód od Mora Sul (patrząc od strony morza), gdzieś na połnocny-wschód od świątyni AL Shedim za jakąś górą.

Resio:

--- Cytat: Rhami ---Podczas romantycznej nocnej przechadzki po cudzych domach w Cap Dun napotkałem się na jaskinię. Oczywiście moja żądza poznania sekretów 'trójeczki' była ogromna, wiec postanowiłem ją zbadać. Przezornie zapisałem. Po chwili okazało się, że dobrze zrobiłem, gdyż zostałem zabity przez najróżniejsze potwory. Wczytałem i wpisałem kod na nieśmiertelność. Wyciąłem wszystko, co się rusza. Na samym dole owego kompleksu wypoczynkowo-rekreacyjnego spotkałem najprawdziwsze smoki!. Byłem mile zaskoczony obecnością tych jaszczurek w Gothic'u 3. Każdy z nich miał pokaźny skarb. Niestety żaden nie przemówił do nas.
PS. Za jednego gada jest 500 EXP.

--- Koniec cytatu ---

Podniecacie się wiele jest miejsc w której mozna spotkac podobne stwory do tych ktore sa w cape dun.Najnwiecej ich wystepuje w nemorze , nie daleko wykopalisk w Trelis  

Leonidas:
No w tej części jest sporo smoków .. Ja pamiętam wybierałem się z Mora Sul do Ishtar to spotkałem w ruinach chyba 2 smoki . W g3 tez właśnie widziałem te Gargulce też miałem okazje zabić kilka tych stworzonek ;D

Ankh-Morpork:
też znalazłem ta jaskinie ze smokami. jednakże byłem za słaby, 17 bodajże poziom, lekka zbroja buntownika, więc nie ma mowy, abym sie z nimi mierzył. szkielety były dla mnie za silne, co mnie dobijało, a łucznicy to juz dla mnie masakra! ale kiedys tam wrócę i sie z nimi rozprawie  . aha, j do tej jaskini zawitałem przypadkiem, po walce ze złodziejami zboża.

pzrd.- milten14

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej