Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Smoki

<< < (7/8) > >>

Paddy:
jest sie go pokonac na tym poziomie wystarczy atak i ciagle do przodu a jak go nie trafimy to w bok a tak przy okazji gdzie sa ci zlodzieje, szukajac ich doszedlem do Okary!

Akatosh:
Smoki są łatwe !!W okolicach Morasul znalazłem dwa smoki pokonałem je strzelając z łuku lub z kuszy(dokładnie nie pamiętam) .Gdy były blisko uciekałem.Tak samo robię z Trolami.

Vacuum:

--- Cytat: Paddy ---jest sie go pokonac na tym poziomie wystarczy atak i ciagle do przodu a jak go nie trafimy to w bok a tak przy okazji gdzie sa ci zlodzieje, szukajac ich doszedlem do Okary!

--- Koniec cytatu ---

Złodzieje są niedaleko Vengardu. Blisko Vengardu (idąc od Ardei) znajdujemy kamienny krąg, a tam myśliwego (nie pamiętam imienia) i on nam może powiedzieć, gdzie chowają sie złodzieje. Trzeba iść od tego kręgu tak: jak po prawej mamy Vengard i tą miagiczną zaporę, to idzemy w lewo, blisko podnóża gór. Tam będzie jaskinia z rozbójnikami. A tak przy okazji: ten myśliwy każe nam zabić "jelenia ze wschodu". Nie wiem czy to tłumaczenie jest jakieś parszywe, czy co, bo nie trzeba zabić jednego tego jelenia tylko trzeba zabić wszystkie.    Dopiero wtedy wykonamy zadanie.

SuuShenRon:
Najpierw myslalem ze jest tylko jeden smok w tej jaskini pod Cape Dun... Po zabiciu go lukiem zadowolony ide zobaczyc co ma w srodku a tu bach i leze... Dostalem kula ognia... Patrze a tam drugi stoi :P

W jaskini za miejscowka zlodziei zboza nie ma smokow. Jest za to pelno gargulcow i pelzaczy. No i jeszcze wezy za ktore mozna troche doswiadczenia zebrac ;)

Paddy:
ja załatwiłem smoki czarem błyskawica czy jakoś tak jeszcze nie spotkałem stworzenia które by to przeżyło i co jest pod cape dune nie ma tarczy runicznej!!!!!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej