Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Smoki
Dark Prince:
Podczas romantycznej nocnej przechadzki po cudzych domach w Cap Dun napotkałem się na jaskinię. Oczywiście moja żądza poznania sekretów 'trójeczki' była ogromna, wiec postanowiłem ją zbadać. Przezornie zapisałem. Po chwili okazało się, że dobrze zrobiłem, gdyż zostałem zabity przez najróżniejsze potwory. Wczytałem i wpisałem kod na nieśmiertelność. Wyciąłem wszystko, co się rusza. Na samym dole owego kompleksu wypoczynkowo-rekreacyjnego spotkałem najprawdziwsze smoki!. Byłem mile zaskoczony obecnością tych jaszczurek w Gothic'u 3. Każdy z nich miał pokaźny skarb. Niestety żaden nie przemówił do nas.
PS. Za jednego gada jest 500 EXP.
ÂŚlimaczek:
Gdzie napotkałeś tą jaskinię? W domku w Cape Dun ?! Daj znać dokładniej gdzie jest to się tam wybiorę i sam się przekonam czy to jest raczej easter egg czy zwykłe smoczki.
lukkasszz:
Jest droga w Cape Dun. Jak wchodzisz( do Cape Dun) to odrazu skręcasz w lewo i schodzisz. Wkońcu napodkasz jaskinie i tam głęboko bedą smoki. Nie wiem jakie ale wiem że beda bo mój kolega tam poszed (ja tez tam byłem ale nie szedłem do końca) i widział smoki, chyba tam są 3 jak dobrze pamiętam.
KARWO:
Byłem w tej jaskini i to nie raz ÂŻADNEGO smoka tam nie ma pełno goblinów i ogrów. Daj screna to uwierzę
_Snopek_:
Powiem że Ameryki to wy nie odkryliście bo to było wiadomo od dawna, chyba nawet przed premierą polskiej wersji pokazał screen tego smoczka z angielskiej wersji. Gdybyście dokładnie przeszukali forum to ten temat był już poruszany, a panu Krawo radze zejść na sam dół tej jaskini.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej