Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Smoki
Celeb:
Akasha tam nie ma chyba gargulców[ja nie spotkałem w każdym razie].Ja o ile pamiętam to spotkałem tam ogry ,pełzacze ,gobliny i te smoki i nic innego...Znalazłem tą jaskinię wykonując jakieś zadanie i obszukiwałem jaskinie wszystkie poprostu.
Maksous:
A ja wszystkich zaskoczę bo mniej więcej wiem gdzie jest smok na pustyni.
Znalazłem trzeciego smoka w Varancie, co prawda nie mogę Bardzo drogi bo jest to na pustkowiu przy rozwalonej chatce. Pamiętam tylko że poszedłem na południe od shakyora, po dosyć długiej podróży natrafiłem na skarpę, skoczyłem z niej (mam akrobatykę) i zobaczyłem chatkę, przy chatce jest też skrzynia (znalazłem tam zwój błogosławiony oręż). Po chwili nakierowałem w pustkowie i zobaczyłem smoka (na początku myślałem że to gargulec ale jak zobaczyłem podpis to pisało smok, zresztą był bardzo silny). No i się zdziwiłem bo wszyscy pisali że smoki są tylko we dwóch miejscach. Od razu mówię że opis dojścia nie jest BARDZO dokładny, ale jest dobry. Więc proszę nie mówić że jestem oszustem bo smoka widziałem i go zabiłem.
Vitnir:
Smoki można spotkać w jaskini za Capu Dun, ale też jest ich sporo w górach w Myrtanie (pochodźcie po nich i je zbadajcie). Znalazłem je też w Varancie, ale tam znalazłem ich tylko 3.
kubason:
Też byłem w tej jaskini ale pod koniec gry i pokonałem potwory bez kodu tak jak i smoka. Jak chcesz to jeden ze smoków jest koło Geldern na wielkim wzgórrzu patrząc z jednej z bram widać ruiny i w tych ów ruinach znajduje się smok.A powiem jedno o wyglądzie smoków w G3 są to te dinozaury, które można spotkać choćby koło mentory,
ze skrzydłami i czerwoną skórą
Onar:
Gdybys przeczytał na stronce dział z potworami to bys wiedziłał że są.Nie tak silne jak w koloni ale są.Tylko że jeszcze ich nie widziałem.Wejde do tej jaskini i zobacze czy naprawde tam jakis smok siedzi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej