Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Smoki

<< < (4/8) > >>

Wzoran:
Ja na ten kompleks jaskiń trafiłem poprzez gonitwę asasyna, który uciekał po odbiciu Cape Dun :) postanowiłem je zwiedzić...trafilem na smoki ale nie zabilem ich lecz postanowilem tu pozniej wrocic. No i tak sie potem stało :) Smoka można jeszcze znaleźć na północny-wschód od Al-Shedim :) Thorumbus Nimroda można również kupić :) a to co znajdziesz w ,,skrzyni" zależy od tego ile już tych skrzyń otworzyłeś :)

Myśliwy:
Ja smoki znalazłem podczas szukania Ortegi myślałem ,że tsm jest .Więc wszedłem na wszelki wypadek wpisałem tgm.Troche nbijałem level, ale w końcu dotarłem do smoków i upolowałem je. Szkoda, że nic z nich nie wypada.
Pozdrowienia !

Markus:
Te smoki to jakaś kicha bo nawet nic z nich nie wypada i strasznie łatwo jak piszecie je ubic ja z lepszej jakosci kuszy dam sobie rade  kilkoma strzalami bardziej te gady przypominaja bazyliszki bo od kiedy smoki maja dziób jak ścierwojad jak sie przyjżycie to zobaczycie a ja znalazłem 2 pod cape dun 1 na pustyni i 1 kolo geldern w ruinach koleś mowił mi ze przypadkiem znalazl jednego w nordmarze a ponoć gadał że tych jaszczurek jest 21
PoZdRo

Eric:
Ta jaskinia to podobno buntownicze podziemie w Cape Dun. Tak jak niektórzy dostałem się tam szukając Ortegi. Na początku dotarłem tam kiedy miałem 6 lvl więc się przestraszyłem i nie zbadałem do konca tej groty dopiero na 10 lvl pokonałem smoka i rzeczywiście straszny z niego cienias, a może to byl tylko wyrzutek tej rasy. 2 smoka to samą taktyką co pierwszego dziwi mnie to że można za nie dostac tyle EXP'a

Akasha:
Hmm czy to jest ta jaskinia w której jest pełno Gargulców i Pełzaczy na początku?Bo ja w takiej byłem ale wszystkich potworów nie wyciołem wiec nie moge powiedziuec czy są tam jakieś smoki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej