Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Smoki
malpiszon:
Ja smoka znalazłem jeszcze na pustyni troche na uboczu droki wiodącej z Bakareshu do Mora Sul i rzeczewiście te smoki są beznadziejnie głupie bo nawet się nie wycofują jak się do nich strzela.
KARWO:
Dziwna sprawa z tymi smokami. Poszedłem do tej jaskini jeszcze raz i niczego tam nie było. Więc rozpoczołem nową grę, walnołem koda na nieśmiertelność i cisne na dno jaskini a tam są 3 gargulce... No to poszłem do qumpla to sprawdzić. U niego były tam smoki, więc coś nie tak jest z moją grą ponowna instalacja gry nic nie zmieniła, jakiś bug czy co?
Thorumbus:
Na dole tej jaskini znajduja sie 2 smoki ale to nie to jest najwazniejsze w tej jaskini. Otoz na dole po zabiciu smokow dobieramy sie do skrzynki w ktorej jest jeden z najlepszych w grze (najlepszy jaki znalazlem) lukow nazywajacy sie NEMROD chyba :P poszukajcie dobrze drodzy gracze ;]
Simon:
--- Cytat: Thorumbus ---Na dole tej jaskini znajduja sie 2 smoki ale to nie to jest najwazniejsze w tej jaskini. Otoz na dole po zabiciu smokow dobieramy sie do skrzynki w ktorej jest jeden z najlepszych w grze (najlepszy jaki znalazlem) lukow nazywajacy sie NEMROD chyba :P poszukajcie dobrze drodzy gracze ;]
--- Koniec cytatu ---
To zależy, którą w kolejności "skrzynię" otwarłeś, czyli u Ciebie był łuk, a u mnie np. runiczna tarcza.
O tych "skrzyniach" jest nawet osobny temat w poradach G3.
Dydu:
Byłem też w tej jaskini. Po pierwszych dwuch dniach gry chodziłem sobie po plaży i znalazłem tam przez przypadek jaskinię. Były tam gobliny i pełzacze znalazłem nawet ogry. Na samym dole znalazłem smoki. Jednego zabiłem drugi zabijał mnie ogniem to sobie go odpuściłem. Strasznie prosto je zabić. Ustawisz sie w miejscu nie widocznym dla Smoka i zabijesz go złuku. To samo się tyczy troli. No niestet nie zbadałem czałej jaskini. Za dużo czasu schodzi z zabawą. Wolałem dalej zwiedzac kontynęt.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej