Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Smoki
Arthas:
Hmmm....podejrzewałem, że będzie tam jakiś smok, ponieważ ten kompleks jest zbyt duży, by nie można tam było znaleźć żadnego paskudztwa, muszę to dokładnie sprawdzić. Jaskinia, jak już wspomnieliście znajduje się dokładnie pod Cape Dun. Można tam dotrzeć także od plaży podążając cały czas wzdłuż morza, począwszy od chatki, gdzie spotykamy Lestera. Grota jest naprawdę ogromnych rozmiarów i warto ją zwiedzić. Osobiście, moją średnią postacią poprzestałem na zabiciu pełzaczy i goblinów, nie próbowałem podążać dalej, gdyż z pewnością skończyłoby się to śmiercią.
Reynart:
Witam !
Osobiscie zawiodlem sie nieco tymi gadami na 12 lvl zabilem obydwa z luku SI jest slabe wystarczy sie dobrze ustawic i sa nasze osobiscie wiecej klopotow sprawily mi w tej samej jaskini 2 ogry ktore po kazdym moim ataku z luku wycofuja sie poza zasieg strzalu
Simon:
Rzeczywiście, zabicie smoka w G3 z łuku nie jest żadnym wyzwaniem (błąd twórców), ale spróbujcie zabić tego gada w zwarciu - ja nawet na 50 poziomie miałem problemy...
Do jaskini z dwoma smokami pod Cape Dun można dostać się też od plaży, zabijając kilka topielców wchodzimy na niższy poziom niż od wioski.
Oprócz tych smoków spotkałem jeszcze jednego w ruinach na górze niedaleko Geldern oraz jednego na pustyni, ale już nie pamiętam dokładnie w którym miejscu.
Należy jeszcze dodać, że aby znaleźć wszystkie z 49 "skrzyń" z artefaktami niezbędne jest zabicie smoków pod Cape Dun i tego koło Geldern.
Isentor:
--- Cytat: KARWO ---Byłem w tej jaskini i to nie raz ÂŻADNEGO smoka tam nie ma pełno goblinów i ogrów. Daj screna to uwierzę
--- Koniec cytatu ---
Bo zszedłeś za nisko smoki są nieco niżej na samym dole jaskini.
Szczerze mówiąc napotkałem tą jaskinie ze smokami po niecałej godzinie grania i to przez przypadek. Szukałem po prostu bandyty, który podobno przebywa w któreś z jaskiń na plaży cóż zamiast niego znalazłem bodajże 3 smoki. Posiadałem wtedy 11 lvl i mogę to powiedzieć z ręką na sercu, że smoki były okrutnie prostymi przeciwnikami. Pierwsze dwa zabiłem czarami a trzeciego ubiłem ręcznie wystarczyło, że zacząłem wprowadzać serię ciosów i smok nie miał już nic do powiedzenia. Z tego co pamiętam smoki można spotkać jeszcze w jednym miejscu.
Buntownik:
--- Cytuj ---Szukałem po prostu bandyty, który podobno przebywa w któreś z jaskiń na plaży cóż zamiast niego znalazłem bodajże 3 smoki.
--- Koniec cytatu ---
.
Również tak na nie trafiłem, szukając Ortegi.Smoki silne były, ale ja dobyłem swego łuku i ognistych strał i smoki leżą. Szkoda że nic niemiały na trofea.
Radzę następnym razem bardziej przyłożyć się do wypowiedzi. [Arthas]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej