Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Braterska pomoc

<< < (22/102) > >>

Zaidaan:
- Już? No trudno. W takim razie to tyle ode mnie na chwilę obecną. Siano i drewno chłopi nam dadzą. Więc jeśli nie ma żadnych pytań to można wziąć się do roboty i przygotować powitanie dla jaszczurów.

Yarpen aep Thor:
- Osobiście mam nadzieję że nik nie przypłynie, a my spędzimy miesiąc opalając się w Vrihańskim słonku. A! Pod północną bramą obozują panienki, chętne i gotowe. To do zadań panowie.

Kenshin:
Materiał miał zapewniony, ale jakoś średnio mu się chciało uczestniczyć w nie swojej wojnie. Jednak nie miał teraz wyjścia, bo nagle z tropiciela stał się jednym z dowódców ludzi, których osobiście nawet nie znał. - Ja wolałbym, żeby do walki w ogóle nie doszło, lecz co można zrobić? Ehhh. Westchnął sobie. - Dobra to na początek pójdę po konia i zobaczę tę palże. Następnie zajedziemy po materiał, zaczynając tworzyć pierwsze przeszkody na piasku. Do zobaczenia. Pożegnał się i ruszył najpierw do portu, gdzie jego koń powinien zostać, wyciągnięty z ładowni.

Mirzak aep Rothgar:
- Konie som w stajni. Skorygował kierunek orka gdy widział że po coś idzie na przystań, a szed niepotrzebnie. - Co tam dowództwo wymyśliło? Spytał.

Patty:

--- Cytat: Yarpen aep Thor w 17 Kwiecień 2019, 13:36:35 ---- Myślę chłopi z pobliskiej wsi nam dostarczą co trzeba, na statku było siano ale tylko dla koni. Dam ci 5 beczek mojej mieszanki, możecie to rozlać na plaży w wykopanych rowach. Ta łatwopalna ciecz strasznie wolno schnie i wsiąka, i lepi się jak klej. Nazwałem to napalm. Weź wpierw Mirzaka i Leona i znajdźcie fajne miejsce. Potem wystrzelcie zapaloną strzałę, to wyślemy ludzi. Emerick, ale Pięść odpłynęła po reszte ludzi, będzie za tydzień.

--- Koniec cytatu ---

//Takiej substancji w grze nie ma. Nie wprowadzaj samowolnie takich rzeczy. Dla tej wyprawy to ostatnie ostrzeżenie, po kolejnym takim wyskoku zamykam wątek.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej