Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Gdybym miał wehikuł czasu to(...)
Legolas:
"Gdybym miał wehikuł czasu to..." ciekawe zagadnienie. Zapewne przeniósł bym sie w czasie aby ponaprawiać to i tamto. Np kontakty z moja byłą lub cofnąłbym sie i już od ok 2 miechów miałbym inna . Robił bym jak Travis czyli jak bym coś przeskrobał to bym Cie cofnął lub ewentualnie bym poszedł do przodu i zobaczył co mnie czeka I to chyba na tyle. Naprawiłbym wiele szkód które wyrządziłem nie chodzi mi tu o jakieś demolki :D:D:D:D.
Nie używaj aż takiej ilości emotek - DODO
Maksous:
Ja bym korzystał cofnął się do czasów starożytnych. Poznałbym ich kulturę a na dodatek wziąłbym sobie trochę relikwii (w dzisiejszych czasach dużo byłyby warte). Poza tym cofałbym się w czasie gdybym dostał pałę . Albo jak bym zrobił coś głupiego.
Celeb:
1)Cofnąłbym się w czasie renesansu.Rozwój sztuki ,piękne miejsca ,brak wojen [i szkoły xD] ,świeże powietrze.Dla mnie to by były wakacje chyba :D.
2)Raz bym się cofnął dzień wcześniej by wygrać troszeczkę kasy w totka xD
Raczej nic więcej bym nie chciał widzieć ,prócz może starożytnego Rzymu na moment ;)
kolop:
Gdybym miał wehikuł czasu to napewno chciałbym przenieść się w czasy II wojny światowej, chciałbym zobaczyć jak polacy bronią się pod Westerlplatte. Oraz chciałbym zobaczyć dinozaury, mnie ardzo te stworzenia interesują. I chciałbym się przenieść w przyszłość 10 lat i zobaczyć jakie będom wtedy kompy.
LONYSARD:
Teraz tak patrze i czytam ten temat. Powiem wam że ja bym chciał zrobić prawie to samo co IsentoR.
Napewno bym niechciał uścisnąć dłoni Hitlera i robić z nim takiego zdjęcia. Wolałbym powiesić nad ścianą zdjęcie jak go ukatrupiam .To napewno niebyłby gest przyjaźni do Hitlera.
Poza tym chciałbym się jeszcze ofnąć do Mezozoiku i na własne oczy zobaczyć jak wyglądają te ogromne gady z przed miliona lat. Czy archeologom przypadkiem nieumknął jakiś szczegół. Czy T-rex niemiał odstających czubów lub rogu na nosie.
Czy wiesz że :
Róg nosorożca nie jest kością tylko twardą masą z takiej samej tkanki co skóra.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej