Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Na rozprostowanie kości

<< < (54/233) > >>

Evening Antarii:
-Bez przesady z tą panienką- uśmiechnęła się mimo panującej wokół masakry. -Wystarczy Eve- przecież Antarii miała już 31 lat. Na szczęście jej ciało pozostało 25-letnie, bo tyle miała w chwili przemiany w anioła. -Trudno się nie ubrudzić podczas walki. Dzięki za pomoc.

Merith:
- Zabawnyś. Dawno nie czarowałem, czasy takie że lepiej się tym za bardzo nie chwalić, chyba że jesteś z Bractwa. Będziemy musieli pogadać Melkior. Powiedział opierając się o kostur. - Coś im długo schodzi.

Melkior Tacticus:
- Pogadać... to nie jest dobry moment. Raczej jeszcze długo nie będzie, bo jestem zajęty. I nie bardzo mam ochotę na zajmowanie się tym z czym przychodzisz. Pomęcz Kazmira, albo Yarpena. Komandor był poirytowany upartością Meritha. Ten stary elf był coraz bardziej upierdliwy. Co takiego jest w Omas że on to koniecznie chce, nawet po tym jak ostatnia wyprawa się nie udała. Melkior niby wiedział, ale mag  coś kręcił.

Nawaar:
Mauren po swoim rzucie nożem nie mógł się spodziewać co nastąpi! Przyjaciel Melkiora zebrał moc magiczną, wytwarzając w dłoniach żywy płomień, cisnął nim w czarnoksiężnika. Ranny mag przez bełta i nóż w plecach spopielił się na oczach ciemnoskórego razem z bełtem oraz nożem ze szkła! Niepowetowana strata dla Nawaara, którą będzie musiał jakoś odzyskać, jednakże najpierw będzie musiał się pozbyć zapachu spalonego ciała oraz dymu z oczu. Kilka łez poleciało z jego oczu do tego te zaczerwieniły się. Ciemnoskóry uważał, że nie ma sensu wbiegać do ratusza, gdzie zapewne wszystko skończone. W końcu zaś doszedł do siebie i czekał w ciszy, chowając kusze i puklerz, który nie zdał mu się na nic.

Merith:
- Yarpen wyparował, zniknął od czasu tego incydentu z Gedranem. Intrygujące że nie zrobiliście nic by go stamtąd wydostać... ale to nie moja sprawa. Moją jest zniknięcie Yarpena, on ma to czego szukamy. Elf znowu spojrzał na ratusz. - Utknęli w kolejce do okienka czy co?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej