Tereny Valfden > Zakończone wyprawy
Test kruka #32
Rengar:
Jako że walka z przeciwnikiem to nie tylko ciosy, ale również psychologia, podbiegam do drzwi i w rozpędzie celuje swoim butem w okolice klamki od tychże drzwi chcąc spowodować ich gwałtowne otwarcie.
Staję w progu i wściekłym wzrokiem szukam kolesi odpowiedzialnych za ten burdel.
Rikka Malkain:
-Ejże! Rozjebałeś drzwi! Będziesz musiał za to zapłacić.
Wpadłeś do ciasnego korytarza. Po obu jego stronach znajdowały się drzwi do dalszych pokoi. Tutaj jednak, widziałeś przed sobą tylko jednego mężczyznę. To on się odezwał. Gdy wszedłeś siedział sobie na stołku i opierał się plecami o ścianę, ale teraz poderwał się na nogi.
Rengar:
Podchodzę stanowczo do tego mężczyzny i popycham go za jedną dłonią za obojczyki.
// jeśli dopiero co się zerwał na nogi to przy pomocy lekkiego pchnięcia w tułów powinien wrócić na to krzesło
-SIEDÂŹ KURWA ! Wykrzyczałem.
-A teraz słuchaj: Jeśli nie oddacie panienek ze słodkiej dziewicy to z tej budy zostanie kupka popiołu...
Rikka Malkain:
Popchnięty mężczyzna zgodnie z twoim planem wrócił na stołek.
-Spokojnie, stary! Ja tutaj tylko pilnuje interesu. Chodzi ci o te nowe laski, co je dzisiaj przyprowadzili? I nie drzyj się tak, bo mamy kilku klientów.
Wypowiadając ostatnie zdanie pokazał na najbliższe drzwi.
-Szefostwo mnie zajebie, jak dowiedzą się że pozwoliłem na jakąś burdę.
Rengar:
- nie musi być tu żadnej burdy. Wystarczy że pomożesz mi wyprowadzić te dziewczyny które tu dziś trafiły.
Powiedziałem spokojnym głosem tak aby go przekonać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej