Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Test kruka #32

(1/11) > >>

Rengar:
Nazwa wyprawy: Test kruka #32
Prowadzący wyprawę: Rikka Malkain
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: Logiczne myślenie, chęć dołączenia, specjalizacja walki dowolnym orężem [50%]
Uczestnicy wyprawy: Watu

- Ohh mroczne i niebezpieczne. Widzę że mówimy w tym samym języku, aż nie mogę się doczekać.

Rikka Malkain:
-W takim razie zostaniesz poddany próbie. Gotowy żeby się odrobinę rozerwać? No to słuchaj uważnie. W zachodniej części podgrodzia znaleźć można pewien ciekawy przybytek, burdel "Słodka Dziewica". Zarządza nim człowiek będący pod naszą ochroną. Sympatyczny gość, ale ostatnio żalił się że ma pewne problemy. Pójdziesz tam zatem i sprawdzisz w czym rzecz.
Kobieta wytłumaczyła ci co masz zrobić i uśmiechnęła się szelmowsko.
-Jakieś pytania?

//ÂŻeby pisać kursywą korzystaj z [ zamiast z <

Rengar:
-Nie lubię zadawać zbędnych pytań, jednakże, jeśli by pytał kto mnie przysłał to cóż mam mu rzec ?

Rikka Malkain:
-Powiedz wówczas, że przyjaciele zaczęli się o niego martwić i przysłali pomoc. Nie ma ich zbyt wielu, więc powinien domyślić się że chodzi o nas. Pamiętaj na przyszłość. Im mniej nazwisk, tym lepiej dla wszystkich słonko.

Rengar:
-Więc wyruszę od razu aby waszemu cennemu przyjacielowi nie stała się krzywda.
Powiedziałem z lekkim uśmieszkiem na twarzy.

- Do zobaczenia wkrótce, Panno z zaułka.
Rzuciłem na odchodnę. Kroczę ku wyjściu z zaułka i następnie udaje się spokojnie jak normalny obywatel do podgrodzia.
Gdzieś tu musi być jakiś szyld tego burdelu, jak mu tam było... a no tak "słodka dziewica".
Przemierzam podgrodzie w poszukiwaniu szyldu "Słodka Dziewica".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej