Tereny Valfden > Zakończone wyprawy
Test kruka #32
Rengar:
Rzucam barmanowi 2 grzywny po czym biorę kufel w garść i zaczynam pić to piwo jak typowy pijak.
-A wicie gdzie tu znajee jakiś kont do zre... zrelaksowania się ? pewien znajomy polecił mi jakiś taki burdel... miał taką słodką nazwe... Aaa no tak "slodka dziewica" wiecie panie gdzie to ?
// 275-2= 273 grzywien
Rikka Malkain:
-Wiem. To będzie pięć.
Odburknął gruby. Wyglądało na to, że mężczyzna nie zamierzał podzielić się z tobą swoją wiedzą ot tak. Chyba będziesz musiał zapłacić, albo zachęcić go w jakiś inny sposób.
Rengar:
Kładę 5 grzywien na stole.
- No to mów że gdzie to jest ?
teraz już baczniej pilnuje sakiewki.
//273-5=268
Rikka Malkain:
-Wychodzisz stąd i idziesz w lewo, bierzesz drugi zakręt w prawo, a później pierwszy w lewo. Dalej idziesz prosto dopóki nie miniesz spalonej chaty po starym Szawle. Kawałek za nią powinien być taki duży budynek, to sklep. Ubrania na wagę tam sprzedają. Burdel jest nad tym sklepem.
Rengar:
-Dzięki, życzę miłego wieczoru.
Dopijam piwo i już bez udawania upojenia alkoholowego idę przez karczmę, zwracam uwagę czy wszyscy siedzą na swoich miejscach i czy nikt nie zamierza do mnie wstać po czym wychodzę.
// Jeśli nie
Idę w kierunku wyznaczonym przez barmana. najpierw w lewo później drugi zakręt w prawo...
Kiedy dochodzę we wskazane miejsce kulturalnie pukam w drzwi tego przybytku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej