Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Test kruka #32

<< < (8/11) > >>

Mohamed Khaled:
//Troszkę się pośpieszyłeś, bo w sumie nie napisałem, czy psy faktycznie zwęszyły kiełbase, albo tego, czy ktoś jest w domu ;x ;d

Psy faktycznie rzuciły się na kiełbasę, ale krótko po tym, jak wskoczyłeś na posesję, wyczuły nowy okaz mięsa. ÂŻywego mięsa. Pełnego krwi. Soczystego, ruszającego się kawałka schabowego.
Dom był w odległości dwudziestu metrów. Musiałeś tam dobiec szybciej, niż te psy. Inaczej mogło by być z Tobą krucho. I to naprawdę, kurwa, krucho.

Rengar:
Kurwaaaaa!
Biegnę jak najszybciej do drzwi.
biegnę tak jakby miałby mi się nogi zapalić.
- Dobre kruszynki, kurwa dobre kruszynki !
Powiedziałem biegnąć dalej ale psów niestety to nie przekonało.

//Prowadziłem obserwacje i czekałem aż wyjdzie i w ogóle dopóki nie będę pewny że dom jest pusty #mamnadziejeżeprzejdzie

Mohamed Khaled:
Zdołałeś dostrzec, że okno na parterze jest otwarte. Dzięki Boskiemu szczęściu udało Ci się do niego dobiec i niemal wlecieć do środka. Psy rzecz jasna został na podrówku.
Znalazłeś się w przestronnym pomieszczeniu. Salonie zdawałobt się. Na scianach wisłay różnorakie portrety. Kobieta z dzieckiem, samo dziecko i jeszcze raz kobieta z dzieckiem. Ostatnie zdjęcie przedstawiało rodzinę. Kobietę, dziecko i mężczyznę. Wysokiego, umięśnionego. Jego twarz była piękna. Młoda i pełna energii.

Rengar:
w Pierwszym momencie kiedy tylko złapałem oddech, dostrzegłem że coś z tymi obrazami jest nie tak.
A czemu by tak nie zaglądnąć. pomyślałem po czym cichutko niczym mały kociak podszedłem wpierw do obrazu dziecka, a po chwili zauważyłem już że psy nawet nie szczekają ponieważ poszły się zajadać spowrotem smakowitą kiełbaską. Ah te słodkie kruszynki, takie urocze.
Miejąc nadzieje że coś tam znajdę odchyliłem obraz od ściany i popatrzyłem uważnie zarówno na tenże kawałek ściany jak i na "tył" obrazu, to co tam ujrzałem aż mnie zdziwiło...

Mohamed Khaled:
To naprawdę było zaskakujące. To, co znalazłeś za obrazem to... wielkie nic! Obraz był pusty, ściana nie miała żadnego widocznego uwypuklenia, ani wklęsłości. Po prostu ściana. Taka ścianowata.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej