Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Zaginiony brat

<< < (27/37) > >>

Torstein Lothbrok:
Wiking rozejrzał się dokładnie pod domku. Absolutnie nic ciekawego i szczególnego... oprócz jednej klapy w podłodze. Gdzie by ukryli Teodoriusa? Oczywiście że tam! Torstein podszedł do klapy, sprawdził  w którą stronę się ją otwiera i pociągnął.

DarkModders:
Otworzyłeś klapę. Na sam dół prowadziła drabinka. Była to nie wielka piwnica. Na samym dole zauważyłeś związanego jaszczura. Miał na głowie worek.

//Portret:

Torstein Lothbrok:
ÂŚciągnął mu worek z głowy, po czym toporem rozciął więzy.
-Teodorius?- zapytał.-Możesz chodzić?

Teodorius ze Złotej Hordy:
Siedział tam nie wiadomo ile, a to wszystko za to że zaciągnął u nich ogromny dług. A jak wiadomo "Mosiężna Dłoń" nie lubi opóźnień. Słyszał doskonale walkę to też był przygotowany na wszystko. Po ściągnięciu worka z jego głowy zauważyłeś wystraszenie. Ciężko oddychał rozglądając się na boki by wreszcie dowiedzieć się gdzie się znajduje. Wreszcie swój wzrok zatrzymał na Torsteinie.
- Tak, to ja. - powiedział lekko drżącym głosem. - Czego ode mnie chcesz? Nie znam cię...

Torstein Lothbrok:
-Przysłał mnie Twój brat.- odrzekł  i pomógł mu wstać i podtrzymał go, na wszelki wypadek.-Skurwiele którzy Cię tu trzymali... cóż, Zartacie świeć nad ich duszami.- rzekł z uśmiechem spoglądając w górę.-Chodźmy. Szeklan chciał bym Cię zawiózł do Efehidonu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej