Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Rynek zbytu

<< < (47/63) > >>

Marduk Draven:
-Z tym że dam Ci żyć... to było kłamstwo.- rzekła Pazuzu. Następnie cisnęła bandytę o jedno z drzew, łamiąc kilka gałęzi. Podżegacz ryknął z bólu. Po tym zaryła nim o ziemię a na końcu znów o wieżę, krusząc kamienie, wszystko to w akompaniamencie ryków agonii. Nieruchome ciało puściła na ziemię.
-Sprawdź czy żyje jeszcze. Dobij, jeśli będzie trzeba. Potem weźmy ich broń na wóz. Opchniemy.
Coś ty zrobiła?
Coś czego ty byś nie mógł.
Marduke odzyskał kontrolę nad ciałem.
Jak wrócimy to znów pożyczam Twoje ciało. Nigdy jeszcze nie miałam chuja.
Nie mając co robić zaczął zbierać pistolety podżegaczy

//Zabieram:[/b
4x
]Rodzaj: pistolet skałkowy
Obuch: 15 + obuch materiału pocisku
Opis: Wykonany z 0,57kg stali Valfdeńskiej i 0,37kg drewna o zasięgu do 50 metrów.

//Ponawiam pytanie, możemy zebrać ich broń, wpisać ją do kp, ale bez jej ciężaru i dać na wóz? Technicznie mogą je nieść konie.

Gorn Valfranden:
// Możemy z tego co pamiętam. Popraw sobie na 3 pistolety bo nie ma 4 podżegaczy więc są tylko 3. Dodaj sobie część z tych broni do siebie. 

Gorn zaczął zbierać wszelki oręż zabitych bandytów. Przechodząc obok tego z którym pobawił się ,, Marduke'' wbił mu miecz w serce likwidując go jeśli żył. Schował swoje bronie. Zebrawszy wszystkie położył je na wozie.

Zabieram:

3x
Nazwa broni: sztylet podżegacza
Rodzaj: sztylet
Typ: jednoręczny
Ostrość: 23
Wytrzymałość: 30
Opis: Wykuty z 0,62kg stali Valfdeńskiej o zasięgu 0,3 metra.

DarkModders:
Bandyci nie żyli. Cóż, nie pozostało nic innego jak udanie się w dalszą drogę do Certuzy. Teraz mieliście już z przysłowiowej górki.

Marduk Draven:
Rycerz pozbierał dalsze części ekwipunku i dał je na wóz, po czym wsiadł nań.
-Muszę Ci coś powiedzieć. Moje moce pochodzą od...- efektowna pauza.-Demona.

//Zabieram:

x2
Nazwa broni: miecz bandyty
Rodzaj: miecz
Ostrość: 13
Wytrzymałość: 15
Opis: Wykuty z 0,94kg mosiądzu o zasięgu 0,9 metra.

X4
Nazwa broni: sztylet bandyty
Rodzaj: sztylet
Ostrość: 23
Wytrzymałość: 30
Opis: Wykuty z 0,62kg stali Valfdeńskiej o zasięgu 0,3 metra.

Gorn Valfranden:
Gorn wsiadł na wóz.  nie zdziwił się słów Marduke który mu wyjawił że jest opętany . Szczerze mówiąc Domyślił się  tego kiedy jego kompan użył mortokinezy aby złamać kark bandycie który trzymał mu sztylet przy gardle.  a utwierdził go tym jego pokaz bezwzględności wobec tego którego na chwilę oszczędzili. . - Wiem o tym,domyśliłem się chwilę po początku walki. Ja też mam moce od demona. Wzruszył  ramionami Paladyn. Gorn spokojnie rozsiadł się na wozie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej