Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Cenne zbiory

<< < (11/17) > >>

Mohamed Khaled:
- Dom Aukcyjny Borsta, z niewiadomą liczbą strażników w środku.. Mówi Ci to coś? - zapytał, wyszukując oznak zaskoczenia na jego twarzy. - Robota ma być cicha, bez jakichkolwiek znaków, świadków, czy nawet odciska palca.

TheMo:
-Chcesz obrabować dom aukcyjny w samym centrum miasta? Powiedz, że masz dobry plan i tylko ci kolesia od zamków brakuje. Trzeba przyznać, że jesteś dość ambitny.

Mohamed Khaled:
- Planem chciałem się zająć, jak już znajdę odpowiednią ekipę, by każdemu rozplanować jakieś zadanie... - mruknął posępnie, zastanawiając się nad tym, ile czasu mu zostało do aukcji. - Mamy jeszcze jeden problem w sumie... Za niedługo zaczyna się aukcja, zbierze się tam wielu... znamienitych, bogatych ludzi...

TheMo:
-A więc łatwiej będzie się wmieszać w tłum. Wyczaimy jakieś łupy a potem... A cholera wie. Ale ja chociaż wiem, jak przetransportować łupy niezauważonym.

Mohamed Khaled:
- Szukam tylko jednego, resztę możesz sobie zatrzymać. Ale skoro wiesz, jak wynieść to, co zabierzemy będąc niezauważonym... Witam w ekipie - uśmiechnął się delikatnie, niemal niedostrzegalnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej