Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Morza szum, rumu smak

<< < (8/29) > >>

Kazmir MacBrewmann:
- Czego te kołki chcieli?

TheMo:
Themo rozejrzał się wokoło, by upewnić się, że przybysze już zniknęli z horyzontu.
-Jakaś konkurencyjna grupa najemników z Doral zwących siebie Samotnymi ÂŁowcami. Szukają Aragorna Tacticusa. Chuj wie po co.
Przekręcił ostatecznie głowę, by móc utrzymać kontakt wzrokowy z Kaziem. W tym celu musiał stale spoglądać przez ramię. Na szczęście dbał o swoją kondycję i był dobrze rozciągnięty, więc nie sprawiało mu to trudności.
-Może ich kojarzysz, w końcu byłeś na kontynencie dłużej ode mnie. I mówi ci coś imię Fett?

Kazmir MacBrewmann:
- ÂŁooo... Pewnie że tak! To legenda w naszej branży, najlepszy najemnik tej zasranej demonami planety. Swego czasu generał u Isentora, to on poprowadził na Valfden pierwszych kolonistów i zabezpeczał to co dzisiaj jest 100 tysięcznym Atusel. ÂŁowcy zaś, do upadku asteroidy mieli swój kraj. Widocznie ktoś ich wskrzesił. Może Crisis? Drugi po Fecie. Nie mamy czym się przejmować, chyba że ktoś ich najmie by chronili coś co my mamy zdobyć.

TheMo:
-No ciekawie się robi. Jednak to nadal konkurencja. Nie myślę o otwartej wojnie. Tych tutaj wysłałem za Aragornem do Ombros. Ciekawe jak sobie tam poradzą. W razie czego to można ich skierować do Mor Andor.
Odwrócił głowę i ponownie patrzył się na drogę przed sobą.

Kazmir MacBrewmann:
- No ale czemu im nie powiedziałeś że nie żyje? Skoro mieli dla niego wieści... i to od Fetta. A jeśli to on przewodzi nimi nadal to nie mamy co sie bać. Po za tym... my mamy jeden "zamek". I może setkę ludzi, z czego 40 nadal rżnie wampiry w Kardon. Dojeżdżali do Atusel.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej