Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Test kruka #28

<< < (15/30) > >>

Nawaar:
Thalen natomiast bacznie obserwował swojego zawodnika, bo w końcu postawił na niego całe 10 grzywien! Jednakże, nie po to przybył na ten cały konkurs, tylko miał ważniejszą misję poznania trunku krasnoludów, ale niestety nie przychodziło mu do głowy kogo mógłby teraz zapytać, poza krasnoludami, których jeszcze nie było widać.

Anette Du'Monteau:
Zauważyłeś że ręka Slithara nieco się zachwiała z swym chwytem na kuflu, możliwe że był to znak iż już niedługo będzie miał dość. Guthak natomiast wydawał się trzymać. Przed zawodnikami postawiono kolejne kufle. Tym razem obaj w zażartym boju wychylili naczynia na hejnał. Nastąpiło groźne mierzenie wzrokiem a potem hałas. Slithar rąbnął paszczą w stół. Guthak przez chwilę patrzył się zwycięsko, a potem wykonał zgrabny manewr odejścia od stołu, mniej więcej tak...

//www.youtube.com/watch?v=jon4GV1u3uM

Nawaar:
Kiedy ork wygrał, Thalen uśmiechnął się, że na niego postawił! Walka była jednak wyrównana, jednakże im wielkie cielsko tym więcej można w nie zmieścić, tak właśnie było w tym wypadku. Elf oczywiście nie ociągał się i poszedł po swoją dolę za wygrany pojedynek, wszak postawił na orka całe 10 grzywien w międzyczasie zapytał kiedy zjawią się pokurcze w postaci krasnoludów. 
- Mój zawodnik wygrał, więc ile otrzymam grzywien? Mam jeszcze jedno pytanie za ile przybędą tutaj krasnoludowie?
Długouch czekał teraz na grzywny i odpowiedź.

Anette Du'Monteau:
-Kolejny pojedynek powinien się rozegrać pomiędzy nimi, a jakimiś nowymi. Zazwyczaj są na czas, więc niedługo będą. - odparł. -A twoja wygrana to 80 grzywien. Trzymaj i leć. Chyba, że chcesz znów postawić.

Nawaar:
Thalen przyjął grzywny, które udało mu się wygrać, ale będąc żądnym grzywien obstawił kolejne 10, aby móc wygrać jeszcze więcej, bo krasnoludów ponoć nie da się opić.
- Wezmę 70 grzywien a resztę chcę obstawić na krasnoluda. Mam dziwne przeczucie, że pewnie wygra pojedynek bez mrugnięcia okiem w końcu mają łby nie od parady.
W tym momencie elf się rozejrzał czy ktoś obok niego nie stoi i powiedział szeptem do faceta przyjmującego zakłady.
- Chciałbyś zarobić parę grzywien od tak na boku? Szukam informatora a mam przeczucie, że możesz mi pomóc, więc jak będzie?
Zapytał czekając na pozytywną odpowiedź.

213g + 70g = 283g

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej