Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Test kruka #28

<< < (23/30) > >>

Nawaar:
Elf również wesoło sobie pogwizdywał i maszerował za grupką krasnali i wtedy padł na niecodzienny pomysł zarobku, żeby brodacze mogli się od niego odczepić zarabiając ładną sumkę.- Bardzo proste postawcie na mojego przeciwnika, bo coś czuję, że przegram z kretesem.
Thalen był ciekaw czy tak na serio przystaną na tą ofertę. Dopiero potem zwrócił uwagę na plac i rozglądając się dookoła nie wyglądało to na wielką zmianę miejsca pojedynków, bo wyglądało dokładnie tak samo. Domek, większy ogródek i tłum ludzi chętnych sobie dorobić. 

Anette Du'Monteau:
-To trochę zbyt oczywiste. Jesteś elfem i wtedy wszyscy postawią na twojego przeciwnika, a jeśli wygra wiele osób to pula znacznie zmaleje. Zaczynam mieć wątpliwości co do danej ci szansy uszatku...

Nawaar:
- Nie znacie może jakiś specjalnych sztuczek, które pomogły by mi wygrać? Wy macie większe doświadczenie ode mnie i znacie się na takich pojedynkach, no nie wiem może poratujecie jakąś radą chociaż.
Elf już sam nie wiedział jakby mógł wygrać ten pojedynek.

Anette Du'Monteau:
-O jakie znowu specjalne sztuczki ci chodzi? Trzeba umieć pić i tyle. Dobra głowa i przygotowanie to jedyne czego trzeba. Albo zaraz wpadniesz na coś wartego uwagi albo się pożegnamy.

Nawaar:
- Chyba nie będę wstanie wam pomóc, bo jako elf moja ciało nie jest zbyt dostosowane do picia. Wybaczcie panowie za zmarnowany wasz czas. Pójdę już w swoją stronę. 
Powiedział i poszedł w stronę karczmy, gdzie dostał zlecenie od jednego z ludzi, by sprawdzić czym poją swoich przeciwników brodacze. Liczył w głębi na to, że zleceniodawca będzie zadowolony, a jeżeli nie to mówi się trudno.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej