Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Test kruka #28

<< < (22/30) > >>

Anette Du'Monteau:
-Nadal nie wiem czemu miałbym wystawić takiego chłystka. My nic z tego nie mamy. Różnych zawodników jest w bród. Ty sobą akurat nic w tym momencie nie reprezentujesz.

Nawaar:
- Dlatego proszę o uwierzenie we mnie i dania mi szansy postaram się, by nie mieć paść po pierwszych kuflach. Oddam nawet część swojej nagrody.
Thalen już i tak nie miał nic do stracenia, ale mimo wszystko dowiedział się jak ten alkohol się nazywał. Miał przynajmniej nadzieję, że słowo lager będzie znajome zleceniodawcy.

Anette Du'Monteau:
Być może podziałała dla krasnali wizja większej puli pieniędzy a może coś zupełnie innego, jednak przewodzący im brodacz zmienił ostatecznie zdanie.
-Niech ci będzie. To twoja jedyna szansa. Jak skrewisz to nie ręczę za siebie ani chłopaków. - powiedział krasnolud. -Teraz pójdziesz z nami uszaty. Na drugim końcu dzielnicy powinien zaczynać się kolejny pojedynek.

Nawaar:
Thalen lekko się zdziwił, że mu się powiodło przekonanie upartych krasnoludów. Jednak teraz i tak będzie musiał wspiąć się na wyżyny, by nie odpaść w przed biegach, bo do picia to jak każdy elf głowy nie miał. Elf będzie musiał przekonać się czy jest w stanie kogoś przepić, ale tymczasem ruszył za brodaczami na kolejny pojedynek.
- To idziemy. Mogę powiedzieć, że dam z siebie wszystko.

Anette Du'Monteau:
Brodacze ruszyli lekko podśpiewując pod nosami jakąś sobie znaną melodię. Od czasu do czasu uzupełniali ją drobnym gwizdaniem. W końcu jednak dotarliście do miejsca. Dom był średniej wielkości i podobnie jak poprzedni miał większy kawałek wolnego terenu na tyle. Wszyscy zainteresowani wydarzeniem ludzie z okolicy zebrali się by spróbować szczęścia w swoich zakładach.
-Te nowy, masz jakiś pomysł jak zarobić na siebie? Może się popiszesz pomysłowością.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej