Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Test kruka #28

<< < (21/30) > >>

Nawaar:
- To oczywiście zależy, co jest do zrobienia.
Odpowiedział beznamiętnie pomijając niegrzeczne uwagi karypla.

Anette Du'Monteau:
-Rozumem to ty nie grzeszysz elfie, co? A co robiliśmy na poprzednim konkursie? Wystawiamy swoich zawodników i jazda. No ale wątpię by taka chudzina z głową godną raczej baby dała w tym radę.

Nawaar:
- Wydaję mi się, że dzięki waszemu wynalazkowi każdy by dał radę a przynajmniej mogę spróbować w zamian chciałbym się dowiedzieć, co jest takiego niezwykłego w tym waszym piwie. Umowa stoi?
Uśmiechnął się elf w stronę krasnali od tak, aby nieco rozluźnić atmosferę.

Anette Du'Monteau:
-To zwyczajny krasnoludzki lager. Nie ma w nic tajemniczego. Mam dość tych oszczerstw. Zmiataj stąd i żebym cię więcej nie widział. Widocznie źle rozegrana rozmowa i kiepskie argumenty nie przemawiały do krasnoluda.

Nawaar:
- Panowie spokojnie. Wiem, że przesadziłem ze słowami za co przepraszam. Jestem gotów, żebyście wystawili mnie w zawodach, bo coś czuję, że wygracie ładną sumkę tanim kosztem. Dajcie mi szanse się wykazać.
Dla Thalena było to ostatnią deską ratunku, by dowiedzieć się jeszcze o specyfiku i ekipie go tworzącego. Miał również nadzieję, że krasnoludy nadal będą przekładać dobro swoich sakiewek nad swoją dumą i honorem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej