Tereny Valfden > Dział Wypraw

Pęknięte naczynie

<< < (7/19) > >>

Dael:
//czyli mam rozumieć, że oba wilki nie żyją ?
Dael postarał się wypełznąć spod zwierzęcia, nie było to takie proste, wilk swoje ważył Lecz w końcu mu się udało wyczołgać spod zwierzęcia. Spojrzał się na swoje zakrwawione ubranie ale nie przejmował tym się zbytnio. Podbiegł do łuku i podniósł go. Następnie z wardyną w ręku ruszył na pomoc mieszkańcowi którego wilk ugryzł w nogę. Pobiegł w tamtą stronę najszybciej jak zdołał.

Creed Canue:
//Tak wszystkie które biegły na ciebie zostały zabite, a przy mieszkańcach są jeszcze dwa

Daelowi udało się wydostać z pod wilka, podbiegł do zwierząt na odległość pięciu metrów, jeden z nich odwrócił się w twoją stronę i zamierzał ugryźć cię w nogę.

Dael:
Dael nie miał zamiaru pozwolić zwierzęciu na takie próby gryzienia ! Podniósł wardyne i pchnął w dol przybijając głowę wilka do ziemi i przebijając się przez jego mózg. ÂŚmierć zwierzęcia była szybka i prosta. Drugie ze zwierząt walczyło dalej z wieśniakami. Dael wyciągnął łuk i  naciągnął cięciwe. Wilk był za blisko, Dael nie mógł chybić. Trafił stworzenie w tętnicę szyjną i zabił na miejscu. 

Creed Canue:
Dael zabiło ba zwierzęcia, jedno leżało z zmiażdżonym mózgiem a drugie wykrwawione przez postrzelenie strzałą. Mieszkańcy podbiegli do ciebie i dziękowali tobie za pomoc Dziękujemy gdyby nie ty to kto wie co by się tu stało, po co przybyłeś do tej naszej pięknej wioski? - Powiedział do ciebie najstarszy z grupy

Dael:
 Dael uśmiechnął się do ludzi.-To logiczne że jak coś zaatakuje to się pomaga .. Pozwolicie, że w ramach nagrody wezmę trofea z tych stworzeń ? Mam wrażenie że mogą mi się przydać - Zapytał Dael patrząc na leżące ciała zwierząt

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej