Tereny Valfden > Zakończone wyprawy
Alchemik druidowi bratem
Rodred:
// Proszę:
- Pff nie maż się. Usłyszałeś tym razem mocniejsze klepnięcie i stęknięcie Torna. Driada zbliżyła się i pogładziła cię po głowie.
- Aż tak się troszczysz o swój wygląd? Przecież jest w pełni sprawna. No.. już.. wszystko będzie dobrze. Usiadła obok ciebie i lekko przytuliła.
Mourtun:
//;[ Dziekuje ;[ Pozyskuje masc na bol dupy
Niziolek poczul przyjemne cieplo bijace od kobiety, odwrocil sie i otarl delikatnie zaplakane oczy. - Shani! Tu nie chodzi o wyglad. Bo... Ty... Mowilas... Ze nie mam... Czucia... I nie mam... - stekal. - Wiem ze jestem smieszny...
// A tak btw to trzeba to gdzies wpisac ze mam ULTRA noge jak cyborg?
Rodred:
// Nie wydaje mi się żebyś musiał. Szeklan nie ma wpisane że mu rękę ujęło. Na twoim miejscu bym to zapisał z dokładnym opisem i tym że nie masz czucia w niej.
Shani mocniej cię przytuliła i powiedziała.
- No tak, tak jak mówiłam nie masz czucia, ale to nie ujmuje Ci zbytnio sprawności.
Mourtun:
//Jesli bys mnie uraczyl takim zapisem to bylbym wdzieczny ;) Bo wiesz, to sie zapomni z czasem a jak jest zapisane to sam wiesz. :)
Niziolek zatracil sie w objeciach kobiety, bylo mu bardzo milo. - Dziekuje! - pozwolil sobie pogladzic ja po glowie, usunal reke i znow rzekl. - To dla mnie nowosc, bede musial sie z tym oswoic! - wciaz mial lekko smutna mine, wszak wlasnie dowiedzial sie ze ma na wpol roslinna noge. - Moja noga teraz bedzie powietrze wytwarzac, tylko jeszcxe kwiatkow brakuje. - zazartowal.
//Tak btw. Ta noga to kara za glupote czy swoiste wyroznienie?
Rodred:
// Noga jest przede wszystkim karą za wybranie krzaków. Jest również wyróżnieniem z oczywistych względów.
// Lewa noga Mourtuna od kolana w dół jest kombinacją tkanki mięśniowej oraz żywej rośliny. Noga nie straciła na sprawności, ale Mourtun nie ma w niej czucia.
Shani na chwilę się zamyśliła po czym pokręciła głową.
- Nie nie powinna wypuścić kwitków. Chyba nie wyłapała, że żartujesz.
- Potrzeba Ci czegoś? Może chcesz, żeby przy tobie zostać. Wszakże musisz jeszcze z dzień czy dwa odpocząć.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej