Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Kojący dotyk Enart. Odkrywanie tajemnicy archipelagu Chatal.

<< < (19/184) > >>

Malavon:
-Nigdy nie byłem patriotą i raczej byłem wierny zasadom swojego rodu. Ale o magię nie musisz się martwić. Gdybym tak otwarcie obchodził się teraz z jej znajomością to przybył bym tutaj teleportując się... - mówiłem do dwójki magów. -Jednak interes tej wyprawy to również mój interes. Jeszcze będąc w Pakcie z dziwnych przyczyn zniknęła mi suma ponad tysiąca grzywien. Pomijając pobicie i odebranie ekwipunku to również sprawiło, że odszedłem od was. - wytłumaczyłem nieco. -W każdym razie nie zamierzam szkodzić wyprawie. Skusiło mnie raczej nowe życie i zyski mogące z niej płynąć. - rzekłem spokojnie. -I wiem, że niektórzy z was chętnie widzieliby mnie martwego. ÂŚmieszne jak jeden czyn może przyćmić całe życie.

Dael:
Dael spojrzał się koso na Creeda .. -Pewnie nie mam z Tobą szans, w końcu szlachcic, lepiej wyszkolony, ale chętnie się rozruszam. Jaką broń proponujesz ? Spytał Dael zgadzając się na propozycję elfa.

Creed Canue:
-Może zwykły miecz, do szermierki nada się idealnie. - Powiedział wyciągając swój miecz. -Ja za bardzo nie szkolę się w walce mieczem bo mam zamiar nauczyć się walki szablą. - Uśmiechnął się do ciebie.

DarkModders:
Jaszczur wstał z ławki i udał sie do stołówki. Był głodny a podróż była przewidziana na długie tygodnie. Myślał o soczystym mięsie jakie serwowano na pokładzie Aragorna w czasie wyprawy na Zuesh. Wszedł do stołówki i udał sie wolnym krokiem w stronę stołów. Było już tłoczno. Przedarł się do stołu i wziął talerz do ręki. To co zobaczył nie ucieszyło go. Same suszone mięso i chleb? No cóż spartańskie warunki. Nie pokazywał po sobie że to mu nie pasuje. Wziął co miał wziąść i poszedł w kierunku Melkiora.
- Dobre i to Melkior. Przynajmniej o suchym pysku tu nie siedzimy.
Po tych słowach skierował sie do wolnego krzesła, usiadł i zaczął zajadać sie tym. Mięso było troche gumowste jak to miało w zwyczaju suszony pokarm ale lepsze to niż nic.

Dael:
-Wiesz przyjacielu, jeśli mam być szczery to wcale nie posiadam miecza, więc z walką nim może być ciężko ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej