Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Kojący dotyk Enart. Odkrywanie tajemnicy archipelagu Chatal.

<< < (13/184) > >>

Creed Canue:
Creed zobaczył że elf podszedł do niego więc zakończył swoje ćwiczenia, schował miecz i rzekł do siedzącego obok elfa
-Witaj, jak cię nazywają? Mnie Creed. - powiedział elf do osoby z tej samej rasy

DarkModders:
Jaszczur chodził po pokładzie wpatrując sie w osoby biorące udział w ekspedycji na archipelag. Morze wydawało się spokojne a słońce przyjemnie grzało. Z ręką skrytą za płaszczem paradował przez pokład rozmyślając nad tym co tam napotkają. Po chwili wrócił do tej samej ławki, na której wcześmiej siedział. Przesiadywał już tam elf którego osobiście nie znał. Skłonił sie mu na przywitanie i usiadł obok niego wyciągając łape zza płaszcza. Spojrzał na elfa i zobaczył że niezbyt dobrze znosi podróż.
- Choroba morska? Też to kiedyś miałem, strasznie męczy. - powiedział z uśmiechem na twarzy do niego - Jestem Szeklan Caved.

Dael:
Dael uśmiechnął się słabo do jaszczura i oddał mu uścisk dłoni. - Może nie choroba morska, raczej nieprzywyczajenie do pływania okrętem, za kilka godzin wszystko będzie dobrze. Powiedział z uśmiechem, następnie zwrócił się do elfa -Witaj, jestem Dael.  Rzekł wyciągając dłoń na powitanie.

Canis:
Darius usłyszał polecenie do Anette i pobiegł do kajuty kapitana, drzwi były otwarte więc tylko zajrzał zza drzwi. wszedł do środka widząc, ze Malvaon i Salazar czekają na trzeciego rozmówcę i powiedział do Salazra na ucho, że jest wołany do innej osoby.

Salazar wstał i pokierował się do wyjścia z kajuty.

- Poczekaj, zaraz wracam, nie martw się. - Powiedział do Malvaona.

Poszedł do Kajuty pierwszego oficera i zapukał dwukrotnie do drzwi.

- Wołałaś mnie pani Anette. Tak więc jestem. - Mówił przez drzwi, nie należał do osób, które lubią być wołane, przyzwyczajony był do tego, że to ludzie przychodzą do niego.

Anette Du'Monteau:
Anette lubiła mimo wszystko pokazywać, że nie jest zwykłą kobietą. Nie było problemem żeby poszła do sędziego ale potrzebowała go na słowo tutaj. Inne uszy były zbędne.
-Wejdź kapitanie Salazarze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej