Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Kojący dotyk Enart. Odkrywanie tajemnicy archipelagu Chatal.

<< < (21/184) > >>

DarkModders:
Jaszczur zrobił mine która mówiła ÂŻebym ja z ciebie kurwa za chwile nie zrobił tarczy. Schował topór i kręcąc głową z dezaprobatą udał sie w swoim kierunku.

Dael:
Hmmm tarcza do rzutu toporem to mogła by byś przerażająca perspektywa Pomyślał Dael.
-Creedzie, chyba że nasz kapitan posiada może ćwiczebne miecze ... ale nie wydaje mi się niestety.

Creed Canue:
-Czekaj, ja mam miecz tylko jest on uszkodzony, więc może chodźmy do kapitana żeby porzyczył jak ma, a jeżeli nam nieda to poszukamy kogoś co miecz posiada.

TheMo:
Themo został zaczepiony przez byłego towarzysza broni. Po chwili dołączył do nich Melkior narzekający na jedzenie. Całość wydała mu się nieco podejrzana, zwłaszcza kiedy dhampir zaprosił ich w osobne miejsce. Jednak miał interesującą historyjkę do opowiedzenia, co było bardzo intrygujące. Nie chciał mu wypominać błędów logicznych, jednak miał jedno ważne pytanie.
-Skąd o tym wiesz?

Dael:
-Chyba że chcesz walkę miecz przeciwko wardynie ... ale nie wydaje mi się by to miało sens .Rzekł Dael do mężczyzny jednocześnie zastanawiając się jak bardzo mężczyzna złoi mu skórę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej