Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kiedy wyruszyć na pustynię Varant?

<< < (5/6) > >>

Jumpstyle:
Ja dopiero niedawno poszedlem na Varant. Czyli mając level 50+. Najpierw oswobodziłem Myrtane robiąc wszedzie zadania do 75% Reputacji w każdym mieście oprocz Faring 68miałem potem porobiłem zadania w Nordmarze wogole mi nie przypadł. Bylem jakos pomiedzy zrobieniem zadan w Nemorze i jeszcze przed Trelis w Lago i Mora Sul tam porobilem wszystkie zadania i teraz wrocilem na Varant po szate adanossa ale sobie laze i zabijam wszystko pokolei osbowodzilem Ben Sale bo wchodze tam a tu patrze na czerwono nicki maja domyslilem się ze wszyscy orkowie teraz tak maja bo podbilem cala Myrtane :) hehhe ale w Bakareshu juz normalnie mam ( bo Orkow nie ma ) :D:D pozdrawiam i dzisiaj na wieczor znowusobie pogram

Orcrist:
Ja najpierw zrobiłem wszystkie zadania w Myrtanie. Do ostatniego miasta do, którego poszedłem było Farring. Leży ono na przełęczy z Nordmarem więc następnie udałem się do niego.
Póżniej nadeszła pora na Varant.

Ps. grałem 2 razy i nie mogłem zdobyć odpowiedniej reputacji aby wejść do Ishtar

Nakiel:
Ja poszedłem tam kiedy podbiłem większość myrthany i byłem mistrzem broni jednoręcznej, miałem zwykły pancerz najemnika i miecz półtoraręczny. Powiem, że nie było źle  .

Jumpstyle:
No właśnie mam 62lv i problem mam bardzo śmieszny już idę po ostatni artefakt ( Szatę Adanosa) ostatni klucz bo już 4zdobyłem a tu wytrychów nie mam i nie wiem gdzie je skminić czy w mieście czy gdzie ;) Jak możecie to doradźcie mi :) Dzięki :)

Ok już nie trzeba :) poszedłem do Mora Sul i się znalazło parę wytrychów :)

gumbas18:
Ja najpierw odbiłem wszystkie miasta w Myrtanie i miałem w Redock, Nemoże i Okaże przynajmniej 75 reputacji i jak miałem około 40 lvl to dopiero wtedy wyruszyłem ponieważ chciałem nauczyć cię walki dwoma broniami bo jak bym np. z 20 lvl wyruszył na Varant to wątpię żebym pokonał przynajmniej 2 lwy naraz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej