Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Kiedy wyruszyć na pustynię Varant?
Patty:
JA poszłem na pustynie jak zabawiłem trochę w Monterze. Jest tam rzeczka to wskoczyłem, spadłem z wodospadu i popłynąłem do brzegu. To było za drugim razem, bo za pierwszym walczyłem z bandytami.
Galeria_Ciastek:
--- Cytuj ---Ja na pustynie wyrusze gdy oswobodze Cape Dun, narazie koncze zadania w Reddock. Chce sie nauczyc It_Perk_1H_1H a slyszalem (i widzialem na jakims screenie) ze jakis mieczyk daje ta umiejetnosc...wie ktos moze jaki i gdzie go znalesc?chyba jest w Myrthanie. Mam 256 MB DDR 333 Mhz, Celeron 2.60 Ghz, Radeon 9000 Pro 64 MB i Gothic III mi sie prawie nie tnie! Gigantycznym koztem grafiki oczywiscie.
Pozdro 4all!
--- Koniec cytatu ---
Xardas13-> ÂŻal.pl
Ja wyzwalam CapeDun, przechodze kanał (podczas pływania włączyć mape. Ale jak sie nie ma patchów), i ląduje na wybrzeżu pełnym topielców. Pamiętam, jak się męczyłem, żeby znaleźć przełęcz przez góry :D Wtedy zobaczyłem Bakaresh, i połapałem zębacze z Diegiem. Miałem wtedy może 7 poziom i Ognisty Miecz. Ale co, grało się fajnie
Pozdrawiam,
Ciastek.
Czaroxxx:
Od razu po odbiciu Ardei i po paru questach w reddock popłynąłem sobie do Varantu, mistrzem areny w Bakareshu byłem na ok. 10 lvlu. Ogólnie wykonałem większość questów w Varancie dopiero potem wróciłem do Myrtany walczyć z orkami.
RIK:
Ja planuje zwiedzić całą Martynę potem krainę Nordmar by się napakować maksymalnie i dopiero udać się do krain pustynnych.
Na razie mam 16 level i kieruje się do Montery więc jestem dopiero na początku z tego wynika że jeszcze lata świetlne dzielą mą osobę od zwiedzania pustyni.
Ale na pewno jest tam pięknie.
Hataker:
Na Varant można się udać od razu ale lepiej poczekać i sobie wykonać kilka misji.
Ja osobiście ruszam dopiero jak wyzwole wszytskie miasta w Myrtanie.
Wtedy na Varancie będę niszczył tutejszych asasynów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej