Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kiedy wyruszyć na pustynię Varant?

<< < (6/6)

Ci@cho:
Ja najpierw pobiegalem po Myrtanie zeby nazbierac doswiadczenia. Nordmar mnie za bardzo nie ciagna i chciale wyprobowac walke dwoma mieczami wiec udalem sie na Varant.

diego123:
Ja przybyłem do Varantu po wyzwoleniu Cape dun. Po prostu wskoczyłem do wody i dopłynąłem do Lago, a potem wyzwoliłem je i uwolniłem Vatrasa.

Tensho:
Szczerze? Im prędzej tym lepiej. Najlepiej wybrać się tam jak najszybciej ponieważ potwory to żadne wyzwanie, zadania są łatwe, może tylko odradzałbym zbieranie artefaktów Adanosa  na zbyt niskim lvl. Jeśli szybko nauczymy się walki 2 mieczami gra tam będzie jeszcze łatwiejsza. Jeśli miałbym coś odradzić to wybijanie koczowników (droga Beliara) lub wyzwalanie miast spod władzy Assasynów (droga Adanosa) ale to tylko na początku puki nie nabierzemy krzepy.

Sirius:
Ja się tam wybrałem tuż po wykonaniu zadań w Ardei i Reddock :) Bardzo łatwo się tam nabija lvle i trzeba tylko pamiętać, że stare ruiny = zuoo zazwyczaj nieumarłe ;)

Potem uczymy się walki dwoma mieczami i zabójstwa, no i możemy się zabawić w jeźdźca apokalipsy Myrtany wyżynając wszystko co żyje :)

Oktawian August:
Ja wybieram się zawsze jak zrobię wszystkie misje w Ardei,Reddock,Cape Dun,Monterze wtedy już poziom będę miał nawet duży,dobre wyposażenie i towary które sprzedam Asasynom.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej