Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kiedy wyruszyć na pustynię Varant?

(1/6) > >>

ÂŚlimaczek:
Kiedy wyruszyliście\wyruszycie na pustynię Varant? Z jakiego powodu: ciekawości, polecenia od jakiegoś NPC czy może pragnienia nauczenia się walki dwoma mieczami?

Ja sam mam na razie ok. 30lv i wyruszę na pustynię nauczyć się walki dwoma mieczami kiedy tylko wyzwolę Myrtanę od jej zaborców. Mam nadzieję, że wtedy stado lwów czy czego tam można spotkać już mi nie sprawi zbyt dużych problemów  

Simon:
Grając drugi raz przepłynąłem do Varantu zaraz po odwiedzeniu Cape Down. Niektóre zadania w Varancie nie są trudne nawet na początku gry. Mając około 10 poziomu już walczyłem dwoma mieczami i byłem mistrzem areny w Faring. Zabijałem stada lwów i pełzaczy pustynnych, tylko musiałem je wywabiać pojedyńczo i nie dać się trafić. Ogólnie G3 pod względem trudności na początku gry jest źle zrobiony - w poprzednich częściach takie rzeczy były nie do pomyślenia...

_Snopek_:
Osobiście obrałem specyficzną taktykę gry. Ponieważ jak większość z was zamierza przejść grę 3 różnymi sposobami za każdym razem zatrzymuje się w jednej prowincji i badam ją dokładnie resztę traktując dosyć powieżchownie wypełniając na niej tylko ważniejsze questy. Z tego powodu w Varancie zabawiłem stosunkowo krótko ( minimalnie w porównaniu z Nordmarem który zwiedziłem wzdłuż i wszerz ).
W sumie nie podoba mi się ta kraina ale zwiedzę ją dokładniej będąc wybrańcem Beliara.

Dark Prince:
Ja za drugim razem (kiedy wiedziałem już co i jak) poszedłem na pustynię zaraz po oswobodzeniu Ardei. Jestem na 15 lvl i umiem walczyć dwoma mieczami. Narazie niewykonuje questów, tylko robię wypady zapoznawsze jak w discavery:). Questami zajmę się po upradge komputera, czyli w drugiej połowie stycznia

To jest quest, którego nikt nam nie daje. Przykładem jest Ardea. Nikt nie dał nam questa oswobodzenia aredi. Po prostu tak trzebaXD

lukkasszz:
ja poszedłem na chyba 15 lvl, bo chciałem sie nałuczyc sie walki dwoma mieczykami...Przy okazji wypelniłem pare misji i lvl wskoczył i nie jeden. Wyruszyłem tam z "Cape Dun" i jak dopłynąłem to pokazało mi sie misja wypełniona: dotarcie do Varantu...A tak wogule to od kogo tego questa dostałem?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej