Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kiedy wyruszyć na pustynię Varant?

<< < (3/6) > >>

Darkon:
Ja na Varant poszedłem dopiero po średnio dokładnym zwiedzeniu Nordmaru, który niezbyt przypadł mi do gustu i pełnym przeszukaniu Myrtany ;]

Ziemuś:
Na pustynie moim zdaniem mozna sie wybrac nawet na poczatku. Jak sie dobrze i z umyslem gra to mozna  kazdego przeciwnikia zmiesc    Ja przyajmniej tak uwazam, bo poszedlem na Varant majac chyba 10 lvl    

Xoulus:
Ja wybrałem się do Varrantu dopiero wtedy gdy chciałem walczyć na arenie w Faring więc szybko wybrałem się do Mora Sul i zaraz wróciłem.
Drugi raz już z zamiarem dłuższego pobytu wyruszyłem na pustynie z 50 lvl , pancerzem orka i Krush Tarach.

Robbar:

--- Cytat: Sebol ---Ja wybrałem się do Varrantu dopiero wtedy gdy chciałem walczyć na arenie w Faring więc szybko wybrałem się do Mora Sul i zaraz wróciłem.
Drugi raz już z zamiarem dłuższego pobytu wyruszyłem na pustynie z 50 lvl , pancerzem orka i Krush Tarach.

--- Koniec cytatu ---
Moja ścieżka  
Varrant ma dla mnie pewną nieocenioną zaletę - muzę w najbardziej północno-wschodnich mieścinach! Dla mnie tamten motyw jest największym hitem na liście przebojów radia G3 !

Rethon^^:
Ja na początku nie miał zamiaru tam wyruszać z powodu pogłosek że tam jest siła potrzebna itp itd etc..

Jakiś czas temu coś nie tak z savem... Zacząłem grać od nowa i w drodze do Cape Dun poszedłem odrazu po skrzynie Urkrasa ( nie wiem czy dobrze napisałem :P ). Potem zszedłem na plaże i patrze jakaś wysepka... podpłynąłem - zero, nic :D Płyne na w prawo i nagle napisac + ileś tam doświadczenia za dopłynięcia do Varantu no i teraz obchodzę całą pustynię  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej