Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Przeklinanie
Nakiel:
Moim zdaniem przeklinanie to nie jest dobry nawyk i powinno się go używać z umiarem. Ja staram się przeklinać tylko w gronie znajomych. Przekleństwa tylko zanieczyszczają nasz język, jak już się zacznie to już się nieda przestać . Jeżeli ktoś często przeklina, to świadczy o tym, że ten ktoś nie ma kultury i jest nie wychowany. Ja sam nie często przeklinam, ale to i tak za dużo.
Vessen:
Ja osobiście uważam, że przekleństwa powinno się tępić a tych dresów co w każdym zdaniu mówią słowo na k na h zamykać. Ja sam rzadko przeklinam jestem dość opanowany ale jak coś/ktoś mnie naprawdę wkurzy to za siebie nie ręczę.
Orcrist:
Ja prawie nie przeklinam. Oczywiście jak mnie ktoś wkurzy to dre się, że mu zaraz wyp... .
Ale rzadko to się zdarza. Najczęściej używam słowa "chole...".
Osobiście nie popieram przeklinania, ale nistety czasem się zdarza.
hiena:
Ja jak pisałem dużo przeklinam i wiem że to złe ale taki nawyk... co zrobić.
Po za tym to dodaje mi otuchy i przeklinam tylko w gronie znajomych a nie przy rodzinie i przy kobietach staram się nie używać wulgaryzmów.
Mr.Snaki:
Lubie przeklinać jak się zdenerwuje lecz jeśli ktoś składa zdania z tych słow np. k**** mac ale w h**a przytuliasta k**** pogoda ! to to potempiam ale jak komus spadnie na pupe prodziż (tak jak mI) to może przeklnąć
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej