Tereny Valfden > Dział Wypraw

Poszukiwania

<< < (12/30) > >>

Creed Canue:
// zmodyfikowałem tamten post

Elf wstając z pomocą Lorna powiedział:
- Jeżeli ten bandyta tu mnie zaatakował to ich kryjówka może być gdzieś tu w pobliżu.- powiedział elf
Po czym lekko kuśtykając czekał co mu powie Lorn.

DarkModders:
- Musimy to sprawdzić. Chodź - powiedział do elfa po czym poszedł z przodu. Głosy były coraz bardziej głośniejsze. Po chwili zza drzew zobaczyliście ognisko i prowizoryczny drewniany mu obudowany wkoło jaskini. Na zewnątrz zobaczyliście kilka osób gadających ze sobą. Lorn zgasił szybko płomień z twojej pochodni zeby nie przyciągnąć uwagi bandytów.
- Tu sie zaszyli. Trzeba będzie jakoś sprytnie wygonić ich stąd.

4x Bandyta
//Jesteście oddaleni od obozu bandytów 30 metrów
//Nie zauważyli was jeszcze.

Creed Canue:
Mam pomysł ty zakradniesz się w bok i podpalisz trochę suchej trawy po czym ja ich zdejmę z łuku a ty schowasz ich w trawie, ewentualnie jak cię zobaczą i zaczną podchodzić do ciebie to możesz podpalić gościa a nie trawę co ty na to? - zapytał elf

DarkModders:
- Nie mamy ognia. - powiedział szptem do elfa - Po drugie zauważyli by mnie jak bym ją podpalał. Mam inny pomysł. Zakradne się w tamte zarośla i podsłucham o czym mówią. Potem dam ci znak żebyś strzelał. - powiedział po czym poszedł w strone zarośli uważając na to by nie nadepnąć na suche patyki.

Creed Canue:
// ale wiesz że tylko jednego mogę zastrzelić?

Dobrze to może być nawet lepszy pomysł.- powiedział elf po czym przykucną, naciągnął cięciwę i czekał na sygnał od Lorna bo był już gotowy do strzału.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej