Tereny Valfden > Dział Wypraw

Poszukiwania

<< < (11/30) > >>

DarkModders:
To były tylko takie twoje zwidy gdyż patrzyłeś cały czas na płomień swojej pochodni. Dookoła nikogo nie było jednak głosy były coraz bardziej wyraźne i głośniejsze.

Creed Canue:
Te głosy nie wróżą nic dobrego muszę iść to sprawdzić. - Powiedział elf sam do siebie

po czym poszedł dalej leśną ścieżką wzdłuż dobiegających głosów równocześnie pilnując się żeby nie zostać zaatakowanym.

DarkModders:
Jednak nie do końca dobrze się pilnowałeś. Nie usłyszałeś nawet tego jak ktoś się zbliża do ciebie od tyłu. Nagle poczułeś jak ktoś nieudolnie wbił w twoją koszule miecz.

1x Bandyta

Creed Canue:
Elf spadł na ziemię i zobaczył że bandyta próbuję go dobić, lecz Creed ostatnimi resztkami sił spuścił strzałę z cięciwy i trafił go w sam środek czoła.
Elf leżał na ziemi i czekał aż ktoś przyjdzie mu na pomoc.
Mam nadzieję że Lorn nie jest zbyt daleko i mi pomoże.- pomyślał Creed

30 - 1 = 29 strzał

DarkModders:
Bandyta nieźle oberwał. Spadł na ziemie ginąc na miejscu. Creedowi nic się nie stało po za tym że bandyta poszarpał mu ubranie.

Lorn w tym czasie usłyszał całe zdarzenie. Pobiegł prosto do Creeda, kiedy dobiegł bandyta leżał na ziemi z strzałą w czołe. Człowiek zdziwił się na ten widok.
- No nieźle. Już myślałem że jest już po tobie - powiedział podnosząc za ręke elfa

//Odejmij jedną strzałe od całej puli

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej