Tereny Valfden > Dział Wypraw

Poszukiwania

<< < (9/30) > >>

DarkModders:
- Musimy być czujni - powiedział oglądając się za siebie. - Musimy pójść w głąb lasu. Widać jak ktoś lub coś ciągło ich w strone zarośli - powiedział po czym z wzrokiem wbitym w ziemie szedł za śladem. Szliście tak przez minute. Jednak wasze nadzieje rozwiały się , ślad się urwał.
- Cholera, tu się ślady kończą. Musimy poszukać ich w tej okolicy. Rozejdźmy się. Ja sprawdze tamtą część lasu ty tą. Do roboty - powiedział po czym gasząc pochodnie poszedł w strone lasu znikając w mroku.

Creed Canue:
Elf szedł cały czas ze strzałą na cięciwie sprawdził wszystkie krzaki lecz nic nie znalazł więc poszedł szukać Lorna.
I pomyślał - Może on znalazł jakąś kluczową poszlakę

DarkModders:
I nigdzie nie mogłeś go znaleść, rozpłynął się w powietrzu. Musiałeś działać na własną ręke.

//Opisuj bardziej szczegółowo. Zbyt ubogo piszesz

Creed Canue:
//Spróbuję

Elf poszedł szukać jeszcze raz przeszukał każdy krzak, każdą norę, grotę i w końcu... po czym zrobił mieczem krzyżyk w ziemi żeby wrócić w to miejsce wkrótce się oddalił i zaczął wołać:

Lorn Chodź do mnie tam gdzie byłem może być jakaś poszlaka - po czym pomyślał - Mam nadzieję że Lorn usłyszy mnie i przyjdzie do mnie.

DarkModders:
//Napisz ten post jeszcze raz. Mistrz gry kreuje fabułe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej