Tereny Valfden > Zakończone wyprawy
Wyzwolenie Zuesh
Drasul:
//Zmylił mnie awatar.
- Witaj, nazywam się Drasul. Tacticus kojarzę nazwisko, jesteś synem Aragorna?
Turdnaszan podał rekę elfowi.
Nawaar:
Dhampir teraz się zastanawiał dlaczego zrobił taką przemowę to było jaśniejsze od słońca, że nic z tego nie zapamiętał. W takim razie nie miał, co tutaj dłużej robić a jedynie wyjść na pokład. Krasnolud sobie jeszcze poradzi, bo mógł wypić więcej niż sam ważył natomiast człowiek ma o wiele trudniej, co dało się zauważyć. Przykrywać go kocykiem nie trzeba z racji ciepłego dnia, więc Silvaster za Szeklanem ruszył na pokład tam spojrzał na wkurzonego Melkiora, który gadał z Turdnaszanem na razie nie chciał mu przeszkadzać w rozmowie.
Melkior Tacticus:
- Miło poznać, tak jestem synem Aragorna. Zmienił się w dracona krótko po moich i mej siostry narodzinach.
Xvier aep Deler:
Xvier nie zdążył nawet wypić nawet setki rumu i znowu mu przeszkodzono. Kazali mu przestać pic i wyjść na pokład, nie podobało mu sie to... Nie podobało mu sie to, że w ogóle płynie statkiem, a tym bardziej że płynie na pewna śmierć jako mięso armatnie. Niechętnie bo niechętnie, ale wygramolił sie na górę i położył sie spać, chciał żeby ten koszmar skończył sie jak najszybciej...
Drasul:
- Mnie również. Mało wiem o szczegółach naszej wyprawy. Znalazł byś czas i przybliżył mi nasze plany?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej