Tereny Valfden > Dział Wypraw

Strzaskana dłoń

<< < (15/28) > >>

Armin:
Armin postanowiła bliżej przyjrzeć się handlarzom oraz towarom,  więc podeszła do nich.
-Przepraszam bardzo, ale widzę, że panowie mają do zaoferowania coś ciekawego. Może byłabym zainteresowana kupnem tych rzeczy. Jeśli połkną haczyk to wypytam ich o Quazana. Znają to miejsce, więc nie powinno być żadnego problemu.

Anette Du'Monteau:
-O, widzę że pani zna się na porządnym towarze. Mamy trochę pięknej zastawy, cała srebrna. Ale znajdą się też kryształowe kielichy. Prawdziwy górski kryształ. No a jeśli chce pani, żeby koleżanki poumierały z zazdrości to mamy wspaniały naszyjnik z pereł! Prawdziwa okazja!

Armin:
-Faktycznie te rzeczy są piękne, ale ja szukam czegoś "specjalnego'". - mówiąc to uśmiechnęła się i delikatnie puściła oczko do handlarzy. -Mam nadzieję, że panowie wiedzą o co mi chodzi.

Anette Du'Monteau:
-A to jeszcze można wiedzieć do czego konkretnego? Jakiej natury to jest potrzeba?

Armin:
Armin szybko musiała pomyśleć co powie. Zrobiła zdziwiony wyraz twarzy i zaczęła grać.
-To wy nie jesteście od szefa? Powiedzieli mi, że ktoś mnie poprowadzi do zielonego... Musiałam udać lekkie zmieszanie, ale w prawdzie nie wiedziałam co zrobić, jeśli w to nie uwierzą.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej