Tereny Valfden > Dział Wypraw

Test kruka #18

<< < (5/8) > >>

Armin:
Pojawienie się nowych strażników zbiło Armin z tropu.
-Widziałam tego mordercę! Pobiegł w tamtą stronę! Lepiej wszyscy pójdźcie tam sprawdzić. Na pewno jest uzbrojony.-wskazała palcem w głąb magazynu.
Chciała mieć wolną drogę ucieczki.         

Anette Du'Monteau:
-Kobita ty się w ogóle nie znasz. Gard, idź no sprawdź dokładnie magazyn, a ja sprawdzę teren wokół. Strażnicy się rozdzielili. Ten który wszedł do środka dołączył do sprawdzającego ciało, by zaraz razem zacząć sprawdzać magazyn. -I odejść mi stąd natychmiast! Nie zamierzam wlec potem kolejnego trupa. Won! - dodał na odchodne.

Armin:
Armin skorzystała z okazji i czym prędzej wysmyknęła się z budynku. Zaczęła biec uważając na ochroniarzy. Oczywiście swe kroki kierowała do karczmy, aby oddać dokumenty swojemu zleceniodawcy. Czarnoskóra była zadowolona, że jej plan poskutkował; teraz musiał być jeszcze bardziej ostrożna.

Anette Du'Monteau:
Na całe szczęście nikt cię nie zatrzymał w czasie drogi do "Obieżyświata". Już z dala zobaczyłaś ciepłe światła wyglądające przez zamknięte okiennice karczmy. Każdy wolał siedzieć w środku i pić niż mrozić tyłek na zewnątrz.

Armin:
Armin przemierzała miasto bardzo szybko nie zatrzymywana przez nikogo. Miała dokumenty, nikt jej nie śledził-było "dobrze". Wzrokiem znów szukała Sathiasa wśród najróżniejszych istot zgromadzonych w karczmie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej