Tereny Valfden > Dział Wypraw

Test kruka #17

<< < (6/14) > >>

Anette Du'Monteau:
Udało ci się opuścić miasto w szybkim tempie. W dodatku raczej nikt nie zwrócił na ciebie uwagii. Teraz zaten została droga dalej w wyznaczonym przez elfkę kierunku.

Isentor:
//Minęły trzy miesiące od startu i ponad pół miesiąca od ostatniej aktywności. Skontaktuj się z graczem i umówcie się na jakiś termin lub zakończ wyprawę.

Malavon:
Cóż za niedolą było życie bez konia. ÂŻałowałem, że nie posiadałem żadnego wierzchowca na stanie, a w dodatku moje umiejętności w tej dziedzinie raczej nie należały do wybitnych. Jednak z nowym celem brnąłem w wyznaczonym kierunku. Bo czy coś innego mogłem zrobić w tej sytuacji? Mogłem rzecz jasna uciec, ale w końcu nie o to chodzi.

Anette Du'Monteau:
Trochę czasu minęło nim zauważyłeś większą ilość drzew, a później nawet las. Dzięki temu przynajmniej wiedziałeś że faktycznie zmierzasz w dobrym kierunku. Jedynym minusem było to, że nie dostrzegłeś żadnej widocznej ścieżki co mogło oznaczać że akurat ta część lasów i polan nie jest zbyt często odwiedzana, a co za tym idzie można spotkać różne niespodzianki.

Malavon:
Jako elf nie powinienem mieć obaw przed wchodzeniem w gęste zarośla, które niektórzy nazywają lasem. Rozejrzałem się chwilę po okolicy, a potem bezwiednie wzruszyłem ramionami i wszedłem w głąb drzew. Starałem się wychwytywać ważniejsze dźwięki i być ostrożnym ponad miarę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej