Tereny Valfden > Dział Wypraw

Zwiad na Zuesh

<< < (8/54) > >>

Nawaar:
Dhampir uważnie przysłuchał się wypowiedzi człowieka. W tym właśnie czasie sobie jeszcze popijał piwka, ale pytania Melkiora okazały się ciekawskie. Pewnie takie zgromadzenie służące królowi musi mieć swoje tajemnice, które są zostawiane w klasztorze i nie powinny wychodzić, poza ich mury. Jednak nie wiedział, co Funeris odpowie na dociekliwość elfa. Czasami, niektórych rzeczy lepiej nie wiedzieć. Jednak przeczucie go nie zawiodło i Fun nie sypnął swoich sekretów, co dhampir tolerował sam lubił tajemnice.

Melkior Tacticus:
- Wiem jak to wygląda... syn sławnego na całe Valfden hrabiego nie kończy szkolenia rekruta i kończy w kanałach. ÂŻycie.

Funeris Venatio:
- No, w reflektorium nadal się z Ciebie wszyscy nabijają...

Patty:
- Nieustannie  - rzuciłam z uśmiechem - A król najbardziej - dopowiedziałam jeszcze, przybierając minę zbliżoną do xD

Funeris Venatio:
- Jesteś chyba drugim ulubionym obiektem żartów w całym Bractwie. - Funeris roześmiał się szczerze i nalał sobie tegoż piwa do kufla. Po pierwszym łyku uznał jednak, że ten trunek to jakiś sikacz i dopije go raczej dlatego, żeby Melkiorowi nie było smutno, że ma na stanie coś tak beznadziejnego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej