Tereny Valfden > Dział Wypraw
Zwiad na Zuesh
Melkior Tacticus:
//Szeklan. "Kątem" "Kątem"...
Znalazłeś.
Funeris Venatio:
Funeris dokładnie i niespiesznie zmierzył Szablastozębnego wzrokiem. Otaczała go aura poważania i potęgi. To ewidentnie osoba, z którą mogą rozpocząć poważne rozmowy. Uścisk też miał mocny, typowy wojak.
- Zaszczyt Cię poznać, generale Szablastozębny. Jako Marszałek Bractwa ÂŚwitu, zbrojnego ramienia Zartata na tym świecie - mówiąc to, delikatnie poruszył skrzydłami, żeby nabrać nieco szerokości - rad byłbym ruszyć z Tobą któregoś dnia do boju przeciwko pladze trawiącej waszą wyspę.
Nawaar:
- Rozumiem, że to wszystko co wiesz. Te informacje na pewno się nam przydadzą. Słuchaj istnieje cień szansy, że mógłbym odwiedzić ich domek? Być, może zostawili w nim jakieś dokumenty albo informacje na temat zniknięć. Oczywiście z mojej strony, możesz być pewien że niczego nie wyśpiewam. Szanuję ludzi, którzy z chęcią dzielą się informacjami.
Starał się zapewnić Kunaninowi komfort w postaci milczenia na temat, aż po grób.
DarkModders:
Wszedł do środka. Przyjemny zapach pieczonego mięsa skusił go do podejścia bliżej baru. Oparł się o bar jak to miał w zwyczaju i zawołał na barmana:
- Witam. Jestem z ekspedycji, która właśnie zawineła do waszego portu. Co możesz mi zaoferować?
Adaś:
-A to zależy jaką walutę przyjmujecie, ostatecznie mogę zapłacić w naturze...znaczy się odpracować w jakiś sposób.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej