Tereny Valfden > Dział Wypraw

I Krucjata Archonta II - Zamek Tysiąca Wież

<< < (14/104) > >>

Progan:
Progan wrócił na pokład. Zauważył Lithana, podszedł więc do niego razem z Kenshinem i zaczęli jakąś rozmowę.

Nawaar:
Dhampir skończył swoją robotę i nawet nie zauważył, kiedy pijaczyna Themo znalazła się na okręcie, ale nadal nie wiedział kim jest Drago!. W raz z nastającą nocą zmysły Silvastera wyostrzały się, ale powoli. Najpierw małe elementy zaczęły nabierać kształtów, a potem coraz większe i, większe aż wreszcie widział wszystko łącznie z małymi szczegółami, więc ponowił pytanie. - Kto się zwie tutaj Drago?.

Patty:
-Taest - odpowiedziałam kapitanowi i ruszyłam do koła sterowego, mając zamiar pokierować statkiem. Dobrze było znowu znaleźć się na okręcie, cel był szczytny, a pogoda jeszcze nam sprzyjała, toteż z pewną dozą przyjemności chwyciłam koło.

Funeris Venatio:
- Zaręczyłem się - zaczął Funeris bez najmniejszych ogródek. Wyciągnął z łapy dracona piersiówkę i pociągnął łyk. Paliło mu przełyk, w gardle zaschło momentalnie, lecz anielska regeneracja tkanek działała cuda i nim płyn spłynął do żołądka, on już dawno zapomniał, że coś takiego miało miejsce. Wpatrywał się w majaczącą wodę i próbował odpędzić myśli, że Evening została sama. Ich związek nie należy do łatwych poprzez ciągłe misje, sprawy państwowe, krucjaty, problemy świata i inne różne rzeczy.

DarkModders:
Jaszczur chodził po pokładzie szukając butelki rumu, którego na statku powinien być spory zapas. Nie mogąc znaleść niczego na pokładzie zeszedł pod pokład do kajut. Poszukał wolnej kajuty po czym wszedł do niej. Otworzył szafe, która sie tam znajdowała i wrzucił tam swój plecak z ekwipunkiem po czym zamknął ją. Poszedł w strone łóżka kładąc sie na nim. Ręką siegnął pod nią wyczuwając niewielką butelke. Chwycił ją po czym wyciągnął.
- Nareszcie ją znalazłem - powiedział odkręcając ją. Wziął dwa porządne łyki rumu po czym odstawił butelke na bok zasypiając powoli.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej