Tereny Valfden > Dział Wypraw

Nora przemytników

<< < (10/21) > >>

TheMo:
-Studzienka? Latarnia? Hmm... Ten koleś, którego śledziłem mógł spierdolić do kanałów. Więc musimy sprawdzić kanały i tą latarnie. Ktoś się zgłasza na ochotnika? Proponowałbym, aby Aragorn udał sie do kanałów. Wybacz brachu, ale ty, jako mag masz tam największe szansę z bandziorami. Ja i Samir możemy pozwiedzać latarnię. Jako wojownicy będziemy mieć większe pole do popisu.

Hagmar:
- Kiedy wrogów kupa to i mag dupa... idziemy do kanałów.

Gordian Morii:
A więc... poszliście? Naradzacie się jeszcze? Czy co robicie? Zastanawiał się ten wszechpotężny głos unoszący się nad całym światem.

Hagmar:
Grupa ruszyła do kanałów.

//Sorry ale zanim oni się ruszą...

Gordian Morii:
//: Ale opisujcie co robicie. Czy poszliście do kanałów na rynku, czy do tych na targu, a może do studzienki tuż obok tawerny.
//: Ja wiem, że wczoraj nie odpisywałem, ale byłem zajęty tą lokacją i jeszcze kilkoma innymi sprawami, ale panowie.
//: Mówiłem Wam już, że są to jakby trzy pojedyncze misje w jednym. Jeden trop wiódł do latarni, drugi do kanałów przy magazynach, a trzeci w zaułek na targowisku.
//: Musicie zdecydować, bo 2 z tych 3 miejsc prawdopodobnie są błędnymi melinami kogoś tam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej