Tereny Valfden > Dział Wypraw

Nora przemytników

(1/21) > >>

Hagmar:
Nazwa wyprawy: Nora przemytników
Prowadzący wyprawę: Gordian
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: Walka dowolnym orężem 75%
Uczestnicy wyprawy: Aragorn, Themo, Samir

- To gdzie mamy konkretnie iść?

Gordian Morii:
- Jakbym wiedział, gdzie macie konkretnie iść, to wziąłbym kilku chłopa i byśmy zrobili porządek. Trzeba ich, chujów jednych znaleźć. Bo oni raz siedzą tu, a raz tam. - odparł kapitan.
- Najlepiej będzie jak każdy z was wybierze sobie jakąś część portu i tam zacznie poszukiwania, a jak coś się dowie, to zwołuje resztę czy coś. Wiemy tylko tyle, że przemyt kwitnie, jakiś kurwisyn prawdopodobnie z Doral kieruje całym przedsięwzięciem, a tu ma tylko swoich przydupasów, których trzeba zlikwidować. Wczoraj Gordian z takim jednym, wyeliminował dwóch popierdółkowatych Slavika i Borysa i zlikwidował jedną melinę. Była podobno spora, ale poszła z dymem.

TheMo:
Themo tylko uśmiechnął się pod nosem.
-Skoro to przemytnicy to muszą gdzieś sprzedawać swoje towary. Jakieś namiary, czy jesteśmy w czarnej dupie? Bez obrazy towarzysze.

Hagmar:
- Ty się od mojej dupy odstosunkuj Themo...

Gordian Morii:
- Psia krew, chłopy! - warknął stary pirat
- Co wam miałem powiedzieć, już się dowiedzieliście. Gdyby sprawa była prosta i wymagała rozpieprzenia miejsca, które ja znam i chodzę w jego pobliże co drugą niedzielę, to bym se poszedł tam z chłopakami i sami zrobilibyśmy porządek. Ruszcie dupy w miasto i poszukajcie, nie wiem kto mógłby wam pomóc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej