Tereny Valfden > Dział Wypraw

Relikty przeszłości

<< < (10/36) > >>

Thor ibn Odyn Grom:
-No, my jesteśmy raczej kolekcjonerami rzadkich artefaktów, takich jak artefakty, które zostały stworzone przez zabijaków, jak Jaszczuroludzie, Orkowie i czasami też krasnoludów, więc jeśli nie ma pan takich, to przepraszam, ale musimy iść.

Dragosani:
Atylla skrzywił się, ale na bardzo krótko. Był zbyt dobry w swoim fachu, aby pozwolić sobie na jakiekolwiek oznaki niepewności.
- Hmm... obawiam się, ze nie mam takowych. Bardzo ciężko jest je zdobyć. Ale mógłbym na pewno załatwić, musiałbym tylko pogadać z jednym em... dostawcą. Kika dni by to trwało, nie więcej!

Thor ibn Odyn Grom:
Hmm-Zamyślił się Thor-Obawiam się,  że nie mamy kilku dni, ale może daj nam namiary na tego dostawcę, a my załatwimy to szybciej.

Dragosani:
Dragosani z trudem powstrzymał się, aby nie pacnąć się krytycznie w czoło. I tak stał za Thorem, wiec ten by tego nie zauważył. Ponad to Atylla mógłby coś zwęszyć. Sam kupiec zaś, cóż, oburzył się. Wszak w taki sposób nic by nie zarobił na takim interesie.
- Och, obawiam się, że nie mogę dać wam na niego namiarów. Widzą, panowie, on nie kontaktuje się ot tak bezpośrednio z klientami. Od tego ma pośredników, czyli chociażby mnie. To jak, pogadać z nim? Zrobię co w mojej mocy, aby poszło to jak najszybciej.

Thor ibn Odyn Grom:
Słuchaj, nie mamy dość czasu na takie czekanie, a artefaktów potrzebujemy, nawet można by zapłacić, ale musisz podać lokalizację swego dostawcy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej